Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Curtea de Conturi a facut ravagii la Primarie! Sume enorme cheltuite ilegal

 

    Curtea de Conturi a avut o misiune dificila la Primaria Botosani.

Reprezentantii Curtii  de Conturi au verificat modul in care s-a administrat banul public. In foarte multe cazuti, s-a constatat ca sume mari de bani au fost cheltuite ilegal si fara justificare. Drept urmare, banii respective vor fi imputati.Raportul finalizat si pus sub ochii botosanenilor, pe site-ul Primariei.

Revelionul Pensionarilor + Zilele Orasului -IMPUTAT

Pensionarii s-au distrat, primarul a dansat si s-a scaldat in multime iar auditoria financiari au constat ca banii din bugetul local nu aveau ce cauta pe asa o cheltuiala, asadar cei 118 367 au fost imputati. Nereguli s-au depistat si in modul in care s-au cheltuit banii la zilele orasului, si aici Curtea de Conturi a imputat 162 718 lei.

Lucrari platite si neefecutuate in Parcul Mihai Eminescu-IMPUTATE

N-au facut treaba dar Primaria i-a platit. Este neregula depistata de auditorii financiari. Valoarea investitiei se ridica la aproape 144 000 lei la anumite lucrari in parcul Mihai Eminesu.

Audituri: Locativa, Urban Serv, Modern Calor- IMPUTATE

Cele trei verificari efectuate la societatile din subordinea Consiliului Local sunt considerate ilegale de auditoria financiari. Primaria nu avea dreptul sa le comande, necesitatea lor trebia stabilita de Consiliul de Administratie al fiecarei societati. Pentru auditul de la Locativa si Urban Serv s-a platit 146 899 lei iar la Modern Calor 93 464 lei. Controlorii financiari au decis imputarea sumelor sau recuperarea lor de la societatile la care au fost efectuate verificarile.

Iara cestea sunt doar principalele neregului observate la simpla rasfoire a raportului Curtii de Conturi pe care ill puteti vedea integral aici: http://www.primariabt.ro/pr_hot/2015/sed/p20_27.08.pdf

Primarul sustine ca nimeni nu este vinovat de aceasta situatie. Legea este interpetabila iar in prezent toate imputarile au fost contestate.

Orice actiune de acest gen este fundamentata de catre functionari si specialisti. Noi ne dam doar un aviz de oportunitate. Ca atare inclusiv recuperarea unor posibile prejudicii daca se demonstreaza intr-o forma finala, dupa ce noi vom contesta, suntem acum in proces de contestare, si vom merge si in proces in instant pentru a ne apara punctul de vedere, recuprarea se va face tot de la cei care au fundamentat aceste solutii. Sigur ca nu ne putem indrepta impotriva lor pentru ca discutam despre oameni care au salarii foarte mici, oameni care vor sa faca ceva pentru comunitate, ma refer la colegii din administratie, si ar fi immoral sa ne indreptam sa recuperam niste sume care din punctul nostrum de vedere  sunt legal cheltuite.” A precizat primarul Ovidiu Portariuc

De neinteles este faptul ca in alte orase evenimente de genul Zilele Orasului sau Revelionul Pensionarilor sunt organizate de bani publici care nu sunt imputati ulterior de Curtea de Conturi.

Discutam de niste evenimente facute pentru populatia orasului, peste 30 000 de botosaneni s-au bucurat de Zilele Orasului si celelalte evenimente. Pana la urma, punctul de vedere al auditorilor a fost legat de forma, nu de fond. In acest an lucrurile s-au reglementat, am ales alta procedura, cu incadrare la un alt articol. Daca a fost o eroare a celor care au facut acea incadrare, anul acesta ma incalcat eroarea. Cei de la Curtea de Conturi nu vor mai avea ce imputa.” a mai spus Portariuc.

Ovidiu Portaric sustine ca suma imputata reprezinta 0,1 din bugetul total al municipiului.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express