Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Datorie cu multe zerouri lasata zestre de falimentara Termica. Ce se intampla?

De la sfarsitul anului trecut a tot fost scos in atentie un subiect ce ar putea pune Primaria intr-o mare problema. Falimentara Termica, fosta societate de termoficare are datorii catre stat de aproximativ 120 de milioane de lei noi. Este suma facuta astazi publica de lichidatorul Termica, Lulu Dascalu.

Pe langa datorii, Termica are de incasat si 20 de milioane de lei, restante ale persoanelor fizice si juridice, rau-platnici, pe numele carora s-au deschis procese in instanta.

In fiecare luna primesc adresa de la Ministerul de Finante sa iau masuri sa recuperez sumele sa le dau statului roman care a garantat un imprumut acordat de BCR societatii Termica si pentru care a fost executat Ministerul Finantelor.” a spus Constantin Lulu Dascalu, lichidator Termica

98% dintre datoriile Termica sunt catre ANAF si Ministerul Finantelor Publice. In urma cu cateva saptamani a fost deschisa in instanta un proces impotriva Primariei pentru recuperarea unor sume de bani, ce reprezinta echivalentul unor bunuri ce nu pot fi recuperate in natura pentru ca sunt folosite de Modern Calor si au fost modernizate cu bani europeni.

Echivalentul acestor bunuri urmeaza sa fie determinat printr-o evaluare, sau prin alta modalitate pe care o va decide instanta. Vorbim de aproximativ 25 de milioane de lei. Nu se pune problema de pasivul Termica ci de echivalentul banesc al bunurilor care trebuiesc restituite si care nu mai pot fi restituite din varii motive, fiind vorba de instalatii tehnologice, constructii speciale care se afla pe amplasamentul vechiului CET.” a precizat Lulu Dascalu, lichidator Termica

Lichidatorul a reusit sa obtina prin instanta de la Primarie 28 de puncte termice.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express