Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Datornici la încălzire executați silit cu sprijinul jandarmilor

 

Societatea de termoficare a municipiului Botoșani face noi executări silite pentru recuperarea debitelor de la clienții rău platnici. Doar marți și miercuri, șase familii s-au trezit la ușă cu executorul judecătoresc, însoțit de jandarmi, astfel de acțiuni fiind programate aproape săptămânal.

Executorii acționează, potrivit hotărârilor judecătorești, pe două căi – una fiind instituirea popririlor pe venituri sau executarea bunurilor, cealaltă fiind debranșarea apartamentelor de la rețeaua de termoficare, în vederea stopării acumulării de noi debite. În anumite cazuri este vorba de datornici care nu au plătit încălzirea niciodată, debitele lor depășind chiar și 10.000 lei. Unii dintre aceștia sunt atât de neglijenți, încât, deși îndeplinesc condițiile cerute de lege, nu au formulat nici măcar cereri pentru acordarea ajutoarelor de încălzire date de stat.

Compartimentele specializate ale societății Modern Calor SA continuă să întocmească dosare de trimitere în judecată și să treacă la executarea silită în cazul dosarelor în care instanța deja s-a pronunțat. De la începutul acestui an peste 500 de dosare au fost transmise la executori judecătorești, pentru recuperarea debitelor.

“Este regretabil că se ajunge la astfel de măsuri neplăcute, însă nu mai putem tolera comportamentul celor care s-au obișnuit să beneficieze de servicii pe care nu le plătesc. Am devenit foarte fermi în ceea ce privește recuperarea debitelor și vom uza de toate căile legale în acest sens. Facem toate demersurile pentru a încasa contravaloarea serviciilor prestate și a nu pune în pericol însăși funcționarea societății. Clienții bun platnici nu trebuie să sufere din cauza celor care și-au închipuit că merge și așa, adică să nu plătească”, a declarat directorul general al societății Modern Calor SA, Florin Sandu.

Datornicii care ajung în faza de executare silită sunt obligați să achite, pe lângă debit și penalități de întârziere, inclusiv cheltuieli de judecată și de executare silită.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac montaj tapet
beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express