Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

„De la 1 noiembrie, reducerea TVA în turism de la 9% la 5% se aplică și pentru utilizarea facilităților sportive, în scopul practicării sportului și educației fizice”

Deputatul PSD Răzvan Rotaru a declarat astăzi că o dată cu Ordonanța de Urgență a Guvernului pentru reducerea TVA la 5% în domeniul turismului, se va aplica aceeași cotă și pentru dreptul de utilizare a facilităților sportive, în scopul practicării sportului și educației fizice, altele decât cele scutite deja .

„În urmă cu șase luni am solicitat Ministerului Finanțelor Publice printr-o interpelare, introducerea activităților de închiriere a bazelor sportive în categoria celor care beneficiază de TVA redus. Am motivat atunci că, pentru creșterea nivelului activității sportive, pentru majorarea veniturilor complexurilor și liceelor sportive care au în dotare baze de sport și pentru încurajarea practicării sportului de masă, se impune introducerea unei cote reduse de TVA”, a susținut Răzvan Rotaru.

Uniunea Europeană în cadrul Comisiei Europene a prezentat la începutul anului un pachet de propuneri care le permite statelor din blocul comunitar să aplice mai uşor cote reduse ale Taxei pe Valoare Adăugată.

Cel mai mare impact îl va avea reducerea TVA în turism de la 9% la 5% pentru cazarea în cadrul sectorului hotelier sau al sectoarelor cu funcţie similară, inclusiv închirierea terenurilor amenajate pentru camping, serviciile de restaurant şi de catering și serviciile care permit accesul în parcuri de distracții și în parcuri recreative.

Măsura are în vedere stimularea turismului în România, reducerea evaziunii fiscale, creșterea consumului intern și stimularea creșterii economice.

Tot de la 1 noiembrie 2018 se va elimina cota redevenței pentru apa geotermală și apa minerală naturală utilizată pentru consumul populației la buvetele publice. Prin această măsură se urmărește susținerea turismului balnear și diminuarea costurilor pentru producerea energiei termice în sistemele care folosesc apa geotermală.

„Practic turismul va avea cea mai mică cotă a TVA dintre toate sectoarele economice. Va fi evident, un impuls favorabil dezvoltării și consolidării domeniului. Milioane de români dar și străinii vor plăti mai puțin pentru serviciile turistice, fapt care va atrage mai mulți turiști. Strategic, România, deci inclusiv județul Botoșani își va putea fructifica mai bine potențialul turistic, frumusețile naturale și specificul tradițional”, a completat deputatul PSD.


EtichetePostarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

hormigon impreso madrid editura gunivas mobilier scolar Béton Imprimé Montpellier Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasi hormigon impreso madrid hormigon impreso zaragoza hormigon pulido toledo experto reformas madrid montaj tapet beton amprentat
panouri radiante incalzire in pardoseala medicina muncii bucuresti
transport persoane romania germania premium wordpress themes creare magazin online
traduceri autorizate Iasi
realizare site web usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express