Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Delegatie ucraineana in vizita la Consiliul Judetean Botosani! Motivul?

Președintele Consiliului Județean Botoșani dl. Costică Macaleți, a primit în dimineața zilei de 14 septembrie 2017 vizita unei delegații ucrainene condusă de cei doi președinți Oleksandr Fyshchuk – președinte al Administrației Regionale de Stat Cernăuți și Ivan Muntean – președinte al Consiliului Regional de Stat Cernăuți.

Întâlnirea a fost marcată de o atmosferă prietenească în care oaspeții au vorbit despre importanța relațiilor dintre România și Ucraina.

          ,, Se zice că cel mai apropiat de tine este vecinul căci el, vecinul, în cea mai grea perioadă, îți va da mâna. Chiar luna aceasta se împlinesc 20 de ani de când au început relațiile de colaborare dintre cele două țări însă situația actuală în care ne aflăm a tergiversat mult proiectele de interes comun, pentru ambele părți. Ne exprimăm dorința și speranța într-o colaborare fructuoasă pe viitor” a declarat Oleksandr Fyshchuk – președintele Administrației Regionale de Stat Cernăuți.

Cele două părți au stabilit intențiile de colaborare viitoare punându-se accent pe:

  • Infrastructura de transport transfrontalier, vizând Punctul de trecere a frontierei Racovăț-Diakivtsy;
  • Colaborare în domeniul administrației;
  • Protecția mediului, apărare împotriva efectelor dezastrelor naturale (măsuri comune de prevenire a inundațiilor pe râurile Siret și Prut) și acțiuni comune în domeniul situațiilor de urgență.

În finalul întâlnirii oficiale, președintele CJ Botoșani, d-l Costică Macaleți, le-a mulțumit pentru prezența la Botoșani.

            „Vă mulțumesc că sunteți astăzi prezenți la Botoșani. Îmi doresc ca discuțiile de astăzi să se concretizeze în fapte, să realizăm proiecte comune pentru atragerea fondurilor de dezvoltare prin Programul Operațional Comun România-Ucraina 2014-2020. În mod special aș vrea să putem deschide punctul de trecere a frontierei  cât mai curând pentru că ar duce la îmbunătățirea situației economice din aceste două regiuni a declarat președintele Consiliului Județean Botoșani, domnul Costică Macaleți.

 

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

hormigon impreso madrid editura gunivas mobilier scolar Béton Imprimé Montpellier Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasi hormigon impreso madrid hormigon impreso zaragoza hormigon pulido toledo experto reformas madrid montaj tapet beton amprentat
panouri radiante incalzire in pardoseala medicina muncii bucuresti
transport persoane romania germania premium wordpress themes creare magazin online
traduceri autorizate Iasi
realizare site web usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express