Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Deputatul Verginel Gireada in razboi cu APIA:”marii fermieri au fost eliminați de la plăți”

Prin implementarea reformei Politicii Agricole Comune în România, fermierii au beneficiat de plata unică pe suprafaţă (SAPS). Începând din acest an au fost introduse alte cinci componente, deci ne confruntăm cu un nou modul de plată. În declarațiile publice, ministrul agriculturii și dezvoltării rurale, domnul Achim Irimescu, a susținut că banii în avans au fost achitaţi la începutul acestei luni, după ce Agenţia de Plăţi şi Intervenţii în Agricultură a emis ordine de plată pentru aproximativ 600.000 de agricultori, dar, marii fermieri au fost eliminați de la plăți, apărând pe o listă neagră a Agenției de Plăți și Intervenții în Agricultură.

Fermierii români vor primi plăţile normale pe suprafaţă cel mai probabil spre sfârşitul lunii ianuarie, în cel mai bun caz. Spre deosebire de alţi ani, când plata în avans pe suprafaţă la agricultori se finaliza până în luna decembrie, în 2015 s-au constatat mari disfuncționalități.

În aceste condiții, având în vedere că Agenția de Plăţi şi Intervenţii în Agricultură, se află în subordinea Ministerului Agriculturii, am solicitat public acestei instituții să-mi  comunice, de ce nu s-au plătit subvențiile pentru mai mult de jumătate din marii fermieri ai județului Botoșani, care sunt, de asemenea și mari contribuabili, plătitori de taxe și impozite la buget, în condițiile în care trebuiau să se realizeze aceste plăți până la sfârșitul lunii decembrie.

Am dorit ca, prin acest demers, să reamintesc APIA că întreaga activitate a funcționarilor acesteia trebuie să fie în beneficiul fermierului român și nu pentru a-l descuraja sau încurca în absorbția fondurilor europene.

 

Dumitru Verginel Gireadă,

Deputat PNL Botoșani

 

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express