Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

DETALII despre botosaneanul diagnosticat cu antrax si despre fiica lui. Solicitari de la Manoleasa

La Flondora se iau in continuare masuri speciale, dupa ce la sfarsitul saptamanii trecute s-a depistat un vitel suspect de antrax. Animalul este din exploatatia familiei in care a fost sacrificata o bovina bolnava , proprietarul animalelor fiind barbatul internat la  Sectia de Boli  Infectiase, si pentru care rezultatele analizelor de la Institutul Cantacuzino din Bucuresti indica prezenta antrax-ului. Starea de sanatate a barbatului dar si a fiicei lui in varsta de 16 ani este stabila si in curand cei doi vor fi externati.

La Manoleasa, in satul Flondora, mai exista inca restrictii privind pasunatul si colectarea laptelui in arealul in care a stat bovina bolnava.

“Pacientul care a fost diagnosticat cu antrax evolueaza bine sun tratament, avand in vedere ca are deja 10 zile de terapie, impreuna cu specialistii se evalueaza posibilitatea externarii astazi sau maine. Pentru fiica dumnealui, desi nu s-a confirmat antraxul, a fost tinuta sub observatie si sub tratament pana la implinirea termenului de 10 zile de la data internarii. Va primi in continuare medicatie in spital, urmand a fi externata dupa cele 10 zile.” a precizat Irina Alexu, epidemiolog DSP

Primaria Manoleasa a trimis o adresa la Prefectura prin care solicita spijin in vederea achizitionarii de furaje. Peste 200 de bovine nu au unde paste pentru ca pe o suprafata de peste 50 de hectare pasunatul este interzis.

“Am primit o adresa de la Primaria comunei Manoleasa cu privire la o solicitare de sprijin pentru alocarea unor fonduri pentru achizitionare de furaje. In prima etapa luam in calcul relocarea efectivelor de bovine din zona respectiva pe o alta pasune din comuna  Manoleasa.” a precizat prefectul Dan Slincu

Peste 600 de animale au fost vaccinate si sunt in continuare supravegheate. Daca nu se vor mai depista cazuri suspecte, pe 29 iunie situatia va reveni la normal in satul Flondora.

 

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

hormigon impreso madrid editura gunivas mobilier scolar Béton Imprimé Montpellier Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasi hormigon impreso madrid hormigon impreso zaragoza hormigon pulido toledo experto reformas madrid montaj tapet beton amprentat
panouri radiante incalzire in pardoseala medicina muncii bucuresti
transport persoane romania germania premium wordpress themes creare magazin online
traduceri autorizate Iasi
realizare site web usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express