Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

DEZASTRU la simularea examenului de bacalaureat! Mai mult de jumatate dintre elevi au picat

Pe siteul Inspectoratului Scolar Judetean au fost facute publice rezultatele la simularea examenului de bacalaureat. La nivelul judetului Bbotosani situatia este dramatica .

Conform datelor publicate de ISJ, din cei 2882 de elevi de clasa a XI-a, 1764 au luat note sub 5 si au fost declarati respinsi. 218 au luat note intre 5 si 5.99  dar si acestia au fost declarati respinsi. 320 de elevi au luat note intre 6 si 6.99 iar 302 au obtinut note intre 7 si 7.99. Doar 190 de elevi au obtinut note intre 8 si 8.99 iar 87 intre 9 si 9.99. Un singur elev de clasa a XI-a a obtinut media 10.

Din cei 2530 de elevi de clasa a XII-a, 58%, respectiv 1492 au luat note sub 5, fiind declarati respinsi iar 108 elevi au obtinut intre 5 si 5.99 si evident ca nici acetsia nu au fost admisi. 292 de elevi au reusit sa obtina note intre 6 si 6.99 iar 322 intre 7 si 7.99. Note ceva mai bune, intre 8 si 8.99 au obtinut 238 de elevi iar 77 de elevi au fost notati cu nite intre 9 si 9.99.

Si la clasa a XII-a un singur elev a luat media 10.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

hormigon impreso madrid editura gunivas mobilier scolar Béton Imprimé Montpellier Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasi hormigon impreso madrid hormigon impreso zaragoza hormigon pulido toledo experto reformas madrid montaj tapet beton amprentat
panouri radiante incalzire in pardoseala medicina muncii bucuresti
transport persoane romania germania premium wordpress themes creare magazin online
traduceri autorizate Iasi
realizare site web usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express