Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Directorii de scoli din Botosani, bagati in examen. VEZI CAND

 

Pentru pastrarea functiilor, directorii unitatilor de invatamant vor da concurs. Sefa Inspectoratului Scolar Judetean, Mihaela Hunca a anuntat ca cel mai probabil examinarea va avea loc in luna aprilie. In aceasta perioada se lucreaza la metodologia de organizare si desfasurare a concursurilor care s-au tinut ultima data in anul 2008.

Pana la sfarsitul lunii ianuarie se finalizeaza metodologia de concurs, urmand procedurile, astfel incat se crede ca in aprilie se va organiza mult asteptatul concurs pentru directori si directori adjuncti. Pana acum a existat nu numai o tentativa, dar s-a lucrat la metodologie si stim foarte bine ca au fost modificari ale Legii Educatiei si atunci este dificil de realizat o metodologie.” a precizat Mihaela Hunca, inspector general ISJ Botosani

Dupa organizarea concursurilor pentru directori vor fi organizate concursuri si pentru inspectori generali si inspectori adjuncti pentru posturile ramase vacante.

Avand in vedere ca la nivel national mai exista inca posturi vacante de inspectori scolari generali si adjuncti si directori ai Caselor Corpurilor Didactice, probabil in perioada urmatoare se va incepe cu aceste concursuri.” a spus Mihaela Hunca

La Botosani sunt 130 de directori generali si aproximativ 30 de directori adjuncti.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express