Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Discurs “incarcat” al primarului Catalin Flutur, de 1 Decembrie

Primarul Catalin Flutur a luat parte la ceremonialul dedicate Zilei Nationale din Centrul Istoric. A ascultat cu emotie imul intonat de “Fetele de la Botosani” si a tinut un discurs bazat in special pe istorie.

“Uriasa jertfa colectiva a romanilor din Primul Razboi Mondial s-a dovedit a nu fi in zadar, in anul 1918, la finalul acestuia intr-un context favorabil si profitand de o sansa istorica fara precedent Romania a reusit sa isi intregeasca teritoriul national. Pentru ca momentul de la 1 Decembrie sa fie posibil a fost nevoie de actiunea temerara a lui Mihai Viteazul precum si nefericitul sau sfarsit, a fost nevoie de groaznicul supliciu suferit de Horia, de sacrificul lui Constantin Brancoveanu, de martiriul lui Tudor Vladimirescu, de tenacitatea Bratienilor, de seriozitatea lui Carol I si de realitatea regelui Ferdinand. A fost nevoie de efortul uriaa al elitei culturale ardelene care a intuit caracterul unitar al poporului roman marcat de latinitate…” a fost discursul primarului Catalin Flutur

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

hormigon impreso madrid editura gunivas mobilier scolar Béton Imprimé Montpellier Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasi hormigon impreso madrid hormigon impreso zaragoza hormigon pulido toledo experto reformas madrid montaj tapet beton amprentat
panouri radiante incalzire in pardoseala medicina muncii bucuresti
transport persoane romania germania premium wordpress themes creare magazin online
traduceri autorizate Iasi
realizare site web usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express