Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Distracție și voie bună la Festivalul Bujorului de Ziua comunei Cosula!

Festivalul Bujorului de la Cosula, prilej de bucurie si distractie pentru toata lumea

Ca în fiecare an, ziua comunei Cosula, sărbătorită de Sfintii Constantin si Elena, a reprezentat un maraton de distracție și voie bună, care a reunit sute de oameni ai comunei, dar și din localitățile învecinate.  Vioara întâi a fost, evident, primarul Mircea Acatrinei, cel care a avut grijă să le ofere consătenilor săi un festival pe măsură, asigurat de numeroase ansambluri folclorice și soliști îndrăgiți. Astfel, pe scena amenajată în aer liber pentru Festivalul Bujorului au concertat pe rând: Ansamblul Bujorelul Cosula, Formatia Merit, interpretul de muzica popuara Dan Dobos,  Fanfara Trei Generatii Flamanzi, Fanfara 10 Prajini, Anne Marie, Carmen Cornaci, Ansamblul Tudoreanca din Tudora, Ansamblul Hora din Vlasinesti si Ansamblul Codruletul din Vorona.

Crema politicii botosanene, la ziua festiva.

La așa petrecere mare, invitați pe măsură. Ziua festivă s-a bucurat și de prezenţa senatorului Doina Federovici. Parlamentarul fost în asentimentul consatenilor și a sărbătorit împreună cu ei Festivalul Bujorului si Ziua comunei Cosula.

Diplome de excelenta

Atenţia participanţilor a fost captată şi de momentele festive.  În aplauzele publicului, administraţia publică locală a acordat diplome de excelenta celor 23 de cupluri din localitate care au împlinit 50 de ani de la căsătorie.

În frunte cu primarul gospodar, consilierii locali şi  angajaţii primăriei s-au implicat pentru ca toată lumea să se simtă bine. Început la orele prânzului, Festivalul Bujorului s-a încheiat seara târziu, într-o prezență foarte numeroasă, asta fiind cea mai bună dovadă că toată lumea s-a simțit bine, iar ziua comunei Cosula a fost o reusita.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- realizare site web
avocat suceava servicii resurse umane bucuresti beton amprentat inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi cazare in bran

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express