Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

DNA cere ARESTAREA unui afacerist: Cu ce se ocupa acesta

Procurorii DNA au cerut miercuri judecătorilor de la Curtea de Apel Suceava arestarea preventivă a unui om de afaceri din Botoşani, Ştefan Viorel Dănuţă, implicat în dosarul jocurilor de noroc, după ce acesta a încălcat obligaţiile impuse de instanţă atunci când a fost plasat în arest la domiciliu.

Potrivit unui comunicat al DNA, procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Serviciul Teritorial Suceava au înaintat Curţii de Apel Suceava referatul cu propunere de înlocuire a măsurii arestului la domiciliu cu măsura arestării preventive în cazul lui Ştefan Viorel Dănuţă, administrator al unor societăţi comerciale, acuzat de săvârşirea a trei infracţiuni de dare de mită.

În referatul procurorilor s-a reţinut faptul că Ştefan Viorel Dănuţă a încălcat cu rea-credinţă obligaţia instituită de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, prin decizia din 24 noiembrie 2015, aceea de a nu comunica cu ceilalţi inculpaţi, suspecţi şi martori din dosar sau cu membrii familiilor acestora, direct sau indirect.

De asemenea, din acţiunile întreprinse de Ştefan Viorel Dănuţă a rezultat intenţia reală a acestuia de a deţine controlul asupra unor categorii de persoane audiate în dosar.

Procurorii mai susţin că măsura arestului la domiciliu nu a fost de natură să determine schimbări în comportamentul lui Ştefan Viorel Dănuţă, acesta continuând să identifice noi oportunităţi de a exploata în continuare aparate de jocuri de noroc, activitate cu prilejul căreia a comis infracţiunile de corupţie investigate în acest dosar.

Ştefan Viorel Dănuţă a fost reţinut de DNA în luna noiembrie 2015, alături de alte două persoane, Ioan Teodorescu de la Oficiul Naţional pentru Jocuri de Noroc (ONJN) – Serviciul Teritorial Nord – Est Suceava şi omul de afaceri Costel Calistru.

Ancheta vizează activităţi de jocuri de noroc şi pariuri derulate de importanţi oameni de afaceri din Botoşani, prin societăţi care aveau puncte de lucru în patru judeţe – Suceava, Botoşani, Iaşi şi Neamţ. Aceştia au pus la punct un mecanism de fraudare a bugetului de stat prin utilizarea unor aparate de tip „slot-machine” fără licenţă şi fără autorizaţie de exploatare.

 

Sursa AICI

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express