Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

DNA intra pe fir. Miroase a nereguli la lucrarile de pe Bulevard?!

 

Au trecut aproape 6 ani de când reabilitarea Bulevardului  Mihai Eminescu a fost finalizata. Iata insa ca subiectul revine in actualitate. Dupa un an de la finalizare, in 2009 au aparut probleme majore pe Bulevard, constructorul, in speta Nova Construct SA din Iasi nu a bienvoit sa le remedieze la solicitarea Primariei. In plus a extras si garantia de buna executie a lucrarilor in suma de 600 000 lei depusa intr-un cont la BRD iar reparatiile s-au facut din bugetul local al municipalitatii botosanene.

La sfarsitul lunii noiembrie, procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au solicitat mai multe documente de la Pimarie ce vizeaza copii ale contractelor de executie, copii ale inscrisurilor reprezentand corespondenta purtata intre Primarie si societatea Nova Construct, din perioada 1 ianuarie 2008-31 decembrie 2010 dorind cel mai probabil sa vada daca contractul si garantia s-au facut in termeni legali.

Cazul a intrat in atentia procurorilor dupa ce Curtea de Apel Iasi a respins apelul Primariei Botosani in procesul cu BRD privind garantia de buna executie a lucrarilor.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- realizare site web
avocat suceava servicii resurse umane bucuresti beton amprentat inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi cazare in bran

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express