Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

DNA pregăteşte un nou mega dosar: Cine e vizat (surse)

DNA se pregăteşte să dea o nouă lovitură. Direcția Națională Anticorupție a solicitat Autorității de Supraveghere Financiară informații referitoare la activitatea companiei Astra Asigurări în perioada 2003-2015, au declarat mai multe surse apropiate ASF. DNA spune că nu există, în acest moment, un dosar privind societatea falimentară. Primele solicitări de la DNA au venit în urmă cu aproximativ o lună, undeva la jumătatea lunii decembrie 2015. Procurorii au colectat date și în mod direct de la Astra, au precizat pentru Profit.ro surse din companie.Pe căi oficiale, Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) nu a confirmat, dar nici nu a negat, menționănd doar că nu comentează informația. Reprezentanții Biroului de presă al Direcției Naționale Anticorupție au arătat că legea nu le permite să facă publice eventualele acțiuni întreprinse în fazele de cercetare, astfel că nu pot comenta informația. Totuși, DNA a furnizat un răspuns în ceea ce privește posibila existență a unui dosar. “Raportat la împrejurările descrise în cererea dumneavoastră, în acest moment, persoanele la care faceți referire nu au calitatea de suspect sau inculpat în vreun dosar aflat pe rolul Direcției Naționale Anticorupție”, a arătat DNA. Profit.ro a întrebat dacă există un dosar în care să fie implicată compania Astra Asigurări, Dan Grigore Adamescu (acționarul majoritar) sau familia acestuia și, dacă există, care este calitatea acestora în dosar.

Sursa AICI

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

- mutari internationale
Photo booth nunta Iasi
beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
oferte hoteluri turcia
oferte last minute egipt
sejur individual
afterschool sector 2 bucuresti
montaj tapet
tractari auto nadlac
gradinita sector 1
creer site web Paris
web design Abu Dhabi
apartamente in regim hotelier Iasi
transport persoane Germania
creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
promovare Google Adwords
dezvoltare aplicatii web
promovare site web
Campanii de link building
Promovare Google
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
vacante exotice
detergenti rufe

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express