Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Doina Federovici, apel public la primarii din Botoșani să depună proiectele de investiții pentru PNDL 2

Președintele PSD Botoșani Doina Federovici a lansat miercuri un apel public către toate administrațiile publice locale din județul Botoșani pentru a depune la termen documentațiile tehnico-economice pentru Programul Național de Dezvoltare Locală, Etapa a II-a (PNDL 2). În lipsa acestor documente, spune Federovici, Ministerul Dezvoltării nu va putea aloca finanțările, chiar dacă proiectele au fost aprobate în faza de selecție.

„Nu ne jucăm cu aceste lucruri. Suntem pe locul 6 pe țară la finanțarea alocată prin PNDL 2, cu o valoare de peste 184 milioane de euro. Dar acești bani nu vor ajunge la noi în județ dacă domnii primari nu trimit la Minister documentele tehnice în termenul solicitat. Așadar, fac apel la toți primarii să transmită aceste date ca să nu pierdem banii pe care îi avem alocați”, a declarat Doina Federovici.

La nivelul județului Botoșani, prin Programul Național de Dezvoltare Locală se vor aloca bani pentru reabilitarea și construcția de noi unități de învățământ și dispensare medicale, modernizări de drumuri, aducțiuni de apă și canalizare.

„Este pentru prima dată când un Guvern construiește bugetul țări pe baza programelor care răspund unor nevoi reale ale populației. Atât eu, cât și colegii mei parlamentari am prezentat Guvernului problemele județului Botoșani și astfel s-a înțeles la București că avem nevoie de investiții în zona noastră și am primit o finanțare adecvată obiectivelor pe care le avem de realizat la nivelul fiecărei localități. Dar pentru a fructifica acest rezultat e important ca primarii, indiferent de culoarea politică, să finalizeze la timp procedurile pentru a încheia contractele de finanțare”, a subliniat președintele PSD Botoșani.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

hormigon impreso madrid editura gunivas mobilier scolar Béton Imprimé Montpellier Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasi hormigon impreso madrid hormigon impreso zaragoza hormigon pulido toledo experto reformas madrid montaj tapet beton amprentat
panouri radiante incalzire in pardoseala medicina muncii bucuresti
transport persoane romania germania premium wordpress themes creare magazin online
traduceri autorizate Iasi
realizare site web usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express