Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Doina Federovici: „În Anul Centenar, Ansamblul Cordăreanca din Botoșani a promovat datinile din regiunea Moldovei la Parlament și la Guvern”

Ansamblul Cordăreanca din Botoșani a reprezentant Regiunea Moldovei la București în cadrul proiectului „Patriot Pro Patrimoniu”.

Cu ocazia celebrării Centenarului Marii Unirii și a Sărbătorilor Crăciunului, au fost organizate la Guvern activități de promovare a tradițiilor și obiceiurilor populare din ariile naturale protejate din zonele istorice ale României prin interpretarea de colinde și dansuri tradiționale. Evenimentul organizat de Agenția Națională pentru Arii Naturale Protejate, a fost coordonat de consilierul de stat în Guvernul României, botoșăneanul Radu Țipișcă, care se ocupă de implementarea proiectului „Patriot Pro Patrimoniu”.

Alături de colegii mei de la PSD Botoșani i-am întâmpinat la Parlament pe membrii ansamblului Cordăreanca, care au venit însoțiți de primarul Constantin Dumitraș. După ce ansamblul folcloric a oferit o reprezentație în foaierul Senatului, unde au încântat parlamentarii din alte județe, s-au deplasat la Guvernul României pentru a susține un program artistic în fața premierului. Sunt mândră că regiunea Moldovei a fost reprezentată de elevii botoșăneni din Cordăreni, care continuă astfel tradiția populară specifică pentru zona noastră”, a declarat Doina Federovici.

Prim-ministru Viorica Dăncilă a fost impresionată de cântecele, dansul popular, portul naţional, obiceiurile şi tradiţiile din fiecare regiune a României, dar în special de tinerii din Botoșani și a declarat că toate aceste activități reprezintă diversitatea din cadrul marii unităţi a Uniunii Europene.

La Palatul Victoria, premierul i-a recompensat cu diplome de voluntar pro patrimoniu pe toți membrii ansamblurilor folclorice și totodată le-a dăruit cadouri cu ocazia Crăciunului care au constat în cărți și dulciuri.

Ansamblul folcloric ,,Cordăreanca”, care a sărbătorit în luna octombrie, 10 ani de activitate prin valorificarea şi păstrarea obiceiurilor şi tradiţiilor specifice comunei Cordăreni, reprezintă periodic județul Botoșani la concursuri și competiții de dansuri populare organizate în țară și în străinătate.


EtichetePostarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

hormigon impreso madrid editura gunivas mobilier scolar Béton Imprimé Montpellier Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasi hormigon impreso madrid hormigon impreso zaragoza hormigon pulido toledo experto reformas madrid montaj tapet beton amprentat
panouri radiante incalzire in pardoseala medicina muncii bucuresti
transport persoane romania germania premium wordpress themes creare magazin online
traduceri autorizate Iasi
realizare site web usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express