Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Doina Federovici: „În urma solicitărilor transmise, Guvernul a realizat prima etapă pentru construcția Biroului Vamal de Frontieră Rădăuți Prut”

Președintele PSD Botoșani, Doina Federovici a anunțat astăzi că în ultima ședință de Guvern de săptămâna trecută, Executivul a adoptat Memorandumul prin care Consiliul Județean Botoșani va trece o suprafață de teren de 40.000 mp din administrarea locală către Direcția Regională a Finanțelor Publice Iași în vederea construirii sediului pentru punctul de trecere a frontierei de la Rădăuți Prut.

Am făcut solicitări încă de anul trecut pentru realizarea acestui obiectiv de investiții, care are o importanță strategică pentru județul Botoșani. Având în vedere că tot în Guvernarea PSD în vara anului 2015 a fost inaugurat punctul fito-sanitar de la Vama Stânca-Costești prin care s-a pus baza pentru dezvoltarea relațiilor comerciale dintre România și Republica Moldova, este necesar să realizăm același lucru și în cazul punctului de frontieră de la Rădăuți-Prut. Prima etapă, care a fost cea mai de durată a fost parcursă. Acum urmează emiterea hotărârii de consiliu județean, iar ulterior efectuarea studiului de fezabilitate în vederea începerii obiectivului de investiții”, a declarat Doina Federovici.  

În programul de guvernare de pe plan local, PSD Botoșani și-a asumat dezvoltarea punctelor vamale de trecere a frontiere.

Îi mulțumesc ministrului Finanțelor Publice, colegului meu Eugen Teodorovici pentru că a înțeles că avem nevoie în județul Botoșani de un punct de frontieră modern și funcțional care să asigure fluența traficului rutier dintre România și Republica Moldova. Săptămâna trecută s-au împlinit 100 de ani de la unirea dintre Basarabia și România, iar în decembrie vom sărbători 100 de ani de la Marea Unire. Cred că este un obiectiv care trebuie realizat, mai ales că este așteptat de mult timp, atât de cetățenii români, cât și de cei moldoveni”, a subliniat vicepreședintele PSD, Doina Federovici.

 

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

hormigon impreso madrid editura gunivas mobilier scolar Béton Imprimé Montpellier Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasi hormigon impreso madrid hormigon impreso zaragoza hormigon pulido toledo experto reformas madrid montaj tapet beton amprentat
panouri radiante incalzire in pardoseala medicina muncii bucuresti
transport persoane romania germania premium wordpress themes creare magazin online
traduceri autorizate Iasi
realizare site web usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express