Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Doina Federovici: „Lucrările de modernizare pentru drumul Botoșani-Târgu Frumos au fost scoase la licitație”

Președintele PSD Botoșani, Doina Federovici a anunțat astăzi că procedura de licitație pentru lucrările de modernizare a drumului Botoșani-Târgu Frumos a fost publicată în SICAP.

„S-a dat startul pentrucea mai importantă investiție de infrastructură a județului nostru pe care ne-am asumat-o la începutul acestui mandat, modernizarea drumului DN 28B, Botoșani-Târgu Frumos. Cel mai important este faptul că nu am abandonat și am urmărit pas cu pas realizarea acestui proiect, așteptat de toți botoșănenii de foarte mult timp. Așa vom face și în continuare până la finalizarea lucrărilor. Mulțumesc colegilor din Parlament și din Guvern pentru susținerea pe care ne-au acordat-o în realizarea acestui demers”, a declarat Doina Federovici.

Obiectivul de investiții „Proiectare, asistență tehnică și execuție lucrări-Modernizare DN-28B Botoșani-Târgu Frumos” este în valoare de 365,9 milioane de lei cu o durată de realizare de 24 de luni. Prin realizarea acestui proiect vor fi reabilitați 76 de kilometri de drum național.

Județul nostru a suferit prea mult din cauza drumurilor deteriorate. Ne-am luat angajamentul ca în acest mandat să refacem infrastructura rutieră de pe plan local. Aceasta este principala noastră prioritate și demonstrăm că ne ținem de cuvânt și realizăm ceea ce am promis. La sfârșitul anului trecut au fost alocate 73 de milioane de euro pentru reabilitarea a 107 km de drumuri judeţene. În același timp, sunt în derulare procedurile de realizare a investițiilor pentru infrastructura rutieră prin Programul Național de Dezvoltare Locală, etapa a doua, cu o valoare de 213 milioane lei pentru 38 de drumuri municipale, orășenești și comunale. De asemenea, sunt prevăzute 87 milioane lei pentru modernizarea a 6 drumuri județene care traversează 11 localități. Acum urmează să înceapă lucrările pe segmentul Botoșani-Târgu Frumos. Așadar, suntem consecvenți. Botoșănenii merită să aibă acces la o infrastructură civilizată și modernă”, a subliniat vicepreședintele PSD.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

hormigon impreso madrid editura gunivas mobilier scolar Béton Imprimé Montpellier Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasi hormigon impreso madrid hormigon impreso zaragoza hormigon pulido toledo experto reformas madrid montaj tapet beton amprentat
panouri radiante incalzire in pardoseala medicina muncii bucuresti
transport persoane romania germania premium wordpress themes creare magazin online
traduceri autorizate Iasi
realizare site web usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express