Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Doina Federovici, vicepreședinte PSD: „România are nevoie de stabilitate pentru a continua realizarea investițiilor și creșterile veniturilor populației”

Vicepreședintele PSD Doina Federovici a declarat astăzi după respingerea moțiunii de cenzură împotriva Guvernului PSD+ALDE că România are nevoie de stabilitate economică și politică, astfel încât actualul Executiv să continue realizarea investițiilor și creșterile veniturilor populației începute în 2017.

Ne-am asumat și am transformat în realitate creșterea accelerată a salariilor, ca obiectiv prioritar care să îmbunătățească traiul celor cu venituri mici, și să determine creșterea puterii de cumpărare. Am luat măsuri concrete pentru deblocarea proiectelor de investiții prin simplificarea legislației din domeniul achizițiilor publice și al parteneriatelor publice private. În opinia mea, românii au nevoie de astfel de lucruri, care să le îmbunătățească condițiile de viață, nu de ceartă și gâlceavă politică cum au propus colegii de la PNL și USR în ultima perioadă”, a declarat Doina Federovici.

Minciunile din textul moțiunii au reprezentat în fapt continuarea dezinformărilor din spațiul public, din ultima perioadă ale Opoziției și au fost menite doar să întrețină, să radicalizeze și să stârnească patimile politice și personale, astfel încât să conducă la anarhie socială, doar pentru satisfacerea dorinței președintelui Iohannus de a instala Guvernul său.

Moțiunea de cenzură inițiată de PNL și USR nu avea cum să fie adoptată pentru că PNL nu și-a propus decât să genereze haos și dezordine, să inducă o stare de cobflict și îngrijorare în rândul cetățenilor, fără să vină cu un program coerent și fezabil în fața românilor. Totul a fost un demers pur demagogic, politicianist. Această acțiune nu a fost nimic altceva decât expresia servilismului absurd în fața președintele Iohannis, a cărui dorință de a o vedea pe prim-ministrul Dăncilă plecată din fruntea Guvernului nu s-a îndeplinit și care tocmai ce și-a anunțat o nouă candidatură. Textul moțiunii era o însăilare de minciuni, dezinformări și interpretări absurde ale realității. Date, fapte certe atestate de instituții internaționale au fost ignorate, ascunse cu premeditare în favoarea unei propagande fără niciun suport”, a subliniat vicepreședintele PSD.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

hormigon impreso madrid editura gunivas mobilier scolar Béton Imprimé Montpellier Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasi hormigon impreso madrid hormigon impreso zaragoza hormigon pulido toledo experto reformas madrid montaj tapet beton amprentat
panouri radiante incalzire in pardoseala medicina muncii bucuresti
transport persoane romania germania premium wordpress themes creare magazin online
traduceri autorizate Iasi
realizare site web usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express