Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Dolineaschi: „Ministrul Bănicioiu a alocat 1 milion de euro pentru spitalele botoșănene”

Deputatul PSD Andrei Dolineaschi a anunțat că ministrul Sănătății Nicolae Bănicioiu a alocat la începutul lunii septembrie, suma de aproximativ 1 milion de euro pentru achiziția de aparatură medicală pentru Spitalul Județean Mavromati și Spitalul Municipal Dorohoi. Reprezentantul PSD a precizat că, prin această decizie, ministrul Sănătății și-a onorat promisiunea făcută cu un an în urmă, când a vizitat unitățile medicale din Botoșani.
„Domnul ministru Bănicioiu continuă tradiția instituită de primul ministru și alți membri ai Guvernului care au făcut ceea ce au promis atunci când au vizitat județul nostru. Așa s-a realizat drumul Botoșani-Suceava în urma vizitei primului ministru Victor Ponta, așa s-au alocat microbuze școlare în urma vizitei ministrului Dezvoltării și iată că acum am primit banii promiși de domnul ministru Bănicioiu în cursul vizitei de anul trecut. Asta înseamnă să facem Guvernare pentru Botoșani, așa cum am promis când am cerut votul botoșănenilor. Ne ținem de cuvânt”, a declarat Dolineaschi.
Potrivit Ordinului semnat de ministrul Săntății, Spitalul Județean Mavromati va avea la dispoziție circa 500.000 euro pentru achiziția de echipamente medicale pentru dotarea sălilor de operații și a laboratoarelor de analize.
Totodată Spitalul Municipiului Dorohoi va primi 1,9 milioane lei pentru cumpărarea unui computer tomograf de ultimă generație.
Deputatul PSD a arătat că decizia ministrului Bănicioiu se înscrie într-un șir de măsuri importante luate de Guvernul Ponta pentru sistemul de sănătate din județul Botoșani.
„Aș vrea să reamintesc că acestGuvern a mai făcut în câteva rânduri dovada că acordă o atenție specială sistemului de sănătate din județul nostru. Reamintesc redeschiderea Spitalului din Darabani, închis în timpul guvernării PDL, dar și plata a 7 milioane de lei pentru achitarea datoriilor acumulate de Spitalul Mavromati în timpul guvernării anterioare. Prin urmare, am reparat ce s-a stricat în timpul regimului PDL, iar astăzi facem chiar un pas în față, în sensul creșterii calității actului medical în spitalele botoșănene”, a precizat Dolineaschi.

 
 
 
Răspundeţi
Redirecţionaţi
Dați clic aici ca să Răspundeţi sau să Redirecţionaţi
Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- realizare site web
avocat suceava servicii resurse umane bucuresti beton amprentat inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi cazare in bran

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express