Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Doua firme din Botosani au fentat cu succes statul. Fiscul le-a mirosit, vezi ce au patit

 

Evaziunea fiscala este in floare la Botosani.

O demonstreaza asta raportul  Administratiei Judetene a Finantelor Publice. In urma unor controale efectuate de inspectorii financiari, s-a descoperit ca o societate cu domeniul de activitate „Fabricarea produselor lactate si a branzeturilor” datoreaza statului nu mai putin de 8.071.806 lei.

Diferentele stabilite provin din reconsiderarea impozitului pe profit urmare a ajustarii veniturilor si cheltuielilor si din cheltuieli care nu au fost deductibile fiscal. Alte diferente provin din TVA suplimentar aferent cheltuielilor nedeductibile fiscal dar si din deduceri nejustificate de TVA. ” a spus Radu Turcanu, director Administratia Judeteana a Finantelor Publice Botosani

Nereguli grave au fost depistate si la o alta societate ce are ca obiect de cativitate lucrari de instalatii sanitare si de incalzire. In urma verificarilor AJFP s-au constatat diferente totale de impozite si taxe in suma de aproximativ 700 000 lei si o diminuarii a pierderii fiscale declarate in anii anteriori in suna de peste 113 786.

Diferentele constatate provin din neacordarea deductibilitatii TVA, inscris in facturi emise de societati tip fantoma, lipsa documente justificative care sa certifice folosirea bunurilor achizitionate pentru derularea de operatiuni taxabile, nedeclararea TVA colectat in perioada verificata, diminuarea TVA dedusa initial pentru achizitiile ce nu au fost destinate unor operatiuni taxabile.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

- mutari internationale
Photo booth nunta Iasi
beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
oferte hoteluri turcia
oferte last minute egipt
sejur individual
afterschool sector 2 bucuresti
montaj tapet
tractari auto nadlac
gradinita sector 1
creer site web Paris
web design Abu Dhabi
apartamente in regim hotelier Iasi
transport persoane Germania
creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
promovare Google Adwords
dezvoltare aplicatii web
promovare site web
Campanii de link building
Promovare Google
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
vacante exotice
detergenti rufe

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express