Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Doua obiective de la Cornisa, aproape finalizate. Vezi care

 

 La Cornisa se lucreaza de zor, dar lucrarile au iesit din grafic

Daca in mare graficul lucrarilor este in urma, sunt totusi si obiective aproape de finalizare. Ce-i drept nu sunt prea multe. Nu e piscina, nu e raul de rafting si nici patinoarul. La Cornisa, doua obiective sunt cel putin declarativ aproape de finalizare. Stim insa singur un lucru, executantul lucrarilor isi doreste la fel  de mult ca si botosanenii inaugurarea celui mai mare parc de Agrement din zona Moldovei.

“Procentul lucrarilor a ajuns la 40%, cred ca este o cifra corecta in momentul de fata . Trebuie sa stiti ca sunt doua aspecte: a manoperei, adica a lucrarilor de constructii si montaj, si a valorilor care presupun utilaje. Valorile mari sunt cele cu utilaje care de aici incolo urmeaza sa vina, noi facand cladirile.” a spus Gheorghe Ciubotaru

Amfiteatru in aer liber, terenuri de sport si vestiare la Cornisa! Nu vom putea insa privi o piesa de teatru sau poate sa jucam un tenis, pana cand lucrarea nu va fi complet finalizata, asa prevede proiectul.

 Cu drumurile suntem foarte avansati si lucram la partea de piscina acoperita, unde avem intarzieri, la bazinul olimpic. Toti asteptam cu nerabdare sa se finalizeze acest proiect. Sunt la fel de nerabdator ca si voi sic a toti oamenii din Botosani, pentru ca este un obiectiv  important pentru orasul nostru. Ce pot sa va spun ca vom incerca ca pana la finele lui iulie sa dam cel putin doua obiective la gata, ma refer la vestiare, terenuri de sport si partea de amfiteatru. Cu drumurile suntem foarte avansati.” a completat Ciubotaru

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express