Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Doua primarii executate silit pentru neplata navetei cadrelor didactice.

Primarii executate de profesori

Zeci de cadre didactice din invatamantul botosanean au de recuperat sume mari de bani de la doua primarii, fie ca este vorba despre nedecontarea navetei, fie ca este vorba despre hotarari judecatoresti nepuse in aplicare. Cei doi primari din Trusesti si Vorona spun ca nu au bani pentru a-si achita datoriile catre profesori. Liderii dascalilor au făcut apel la autoritatile judetului pentru a-i sensibiliza pe alesii locali.

Reprezentantii  Ligii Sindicatelor din Invatamant intentioneaza sa execute silit doua unitati administrativ teritoriale care au refuzat sa deconteze naveta cadrelor didactice desi sunt hotarari judecatoresti. Sindicatul a obtinut in instanta hotarari definitive si irevocabile pentru decontul navetei cadrelor didactice care predau la Trusesti si Vorona. Liviu Axinte a declarat ca cele primarii au de achitat cadrelor didactice in jur de 200.000 de lei. Suma cea mai mare de restituit este la Trusesti in jur de 180.000 de lei.Liderii dascălilor au făcut apel la autorităţile judeţului pentru a sensibiliza primarii.

Am solicitat si sprijinul autoritatilor in sensul acesta. Speram sa se gaseasca o solutie astfel incat sa fie achitate restatelor si dupa aceea sa fie respectata plata lunara. Daca se acumuleaza datorii, e din ce mai greu pentru cele doua primarii sa tina ritmul. Este vorba despre cateva hotarari judecatoresti mai vechi si neplata navetei in anul scolar 2014-2015. Sunt oameni care au de incasat cate 2000,3000 de lei, sume care sunt importante pentru ei. A declarat liderul LSI, Liviu Axinte

 

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

One thought on “Doua primarii executate silit pentru neplata navetei cadrelor didactice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express