Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Drama de la teatrul Mihai Eminescu, la un pas de rezolvare. Vezi solutia

 

In prezent teatrul arata mai mult ca o cladire daramata de vreme sau de un cutremur. De fapt cladirea teatrului se afla in reabilitare. Lucrarile neprevazute la structura de rezistenta au cam stopat mersul reabilitarii. Presupun costuri mari lucrarile suplimentare iar sursele de atragere a banilor nu prea exista. Primarul Portariuc a declarat astazi ca s-a gasit o solutie, iar teatrul va fi finalizat in luna martie a anului viitor, si nu la sfarsitul anului asa cum s-a stabilit initial.

Cei aproximativ 6 milioane de lei ar urma sa fie luati din bugetul local, esalonat pe parcursul a patru ani de zile. Practic lucrarile vor fi scoase la licitatie iar contractul va fi semnat in baza unui proiect multianual.

Am reusit deblocarea proiectului de la Teatrul Mihai Eminescu. S-a gasit o solutie prin care sumele necesare pentru consolidarea teatrului vor fi abordate intr-un proiect separat care va fi licitat in perioada urmatoare, pe un proiect de finantare multianual. Va fi supus atentiei  Consiliului Local si cred ca intr-o luna, doua cel mult, vor incepe lucrarile de consolidare. Expertiza facuta de cei care au constatat aceste neregulidar si de inspectia Inspectoratului de Stat in Constructii, demonstreaza clar necesitatea si urgenta unor lucrari de consolidare. Este vorba de aproximativ 6 milioane de lei, urmand ca in 2016 sa fie suportat un sfert din aceasta suma.” a spus primarul Ovidiu  Portariuc

Primarul a precizat ca lucrarile vor fi mult mai alerte in urmatoarea perioada iar in cel mai scurt timp va fi finalizat acoperisul cladirii.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express