Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Drepturile femeilor şi egalitatea de şanse la Botoşani, alături de Asociaţia React

 

Într-o societate care tolerează discriminările de tot felul, care se lasă convinsă cu mare greutate de necesitatea implementării valorilor şi principiilor occidentale, se fac auzite şi voci care-şi propun să aducă schimbarea. O astfel de iniţiativă aparţine Asociaţiei React, care a organizat marţi dimineaţă la Botoşani, o sesiune de lucru pe tema egalităţii femeilor pe piaţa muncii. Evenimentul, ce l-a avut ca invitat şi pe prefectul Costică Macaleţi, s-a adresat în mod special femeilor ce doresc să depăşească diversele piedici care le opresc în a-şi pune în practică iniţiativele responsabile.

Membrii şi liderii ai diverselor asociaţii nonguvernamentale au avut astfel ocazia să se cunoască mai bine şi să discute despre piedicile femeii din Botoşani. Căsătorită, creştin-ortodoxă, de etnie romă sau nu, tânără, în vârstă, cu studii sau fără, mamă sau bunică, toate pot fi criterii prin intermediul cărora cei din jur pot discrimina o femeie. Toate situaţiile sunt traumatizante însă cele mai dureroase sunt poate cele trăite de mamele care, deşi au copii bolnavi, nu beneficiază de toate drepturile prevăzute de lege.

„Eu am un copil cu handicap iar primăria din comuna în care trăiesc îmi refuză contractul de muncă, aşa cum prevede legea pentru persoana însoţitoare. Eu pierd drepturi ce mă vor afecta mai târziu, când nu voi avea vechime şi nici contribuţii pentru pensie.”, a explicat o mămică al cărui copil suferă de sindromul Down.

Preluând o parte din problemele ridicate, prefectul Costică Macaleţi a ţinut să aprecieze necesitatea unor astfel de proiecte şi întâlniri.

„Practic suntem definiţi de modul în care reacţionăm la ceea ce ne înconjoară. Şi sunt de părere că trebuie să fim foarte atenţi să nu agresăm nimic – începând cu natura şi terminând cu persoana din faţa noastră. Vă doresc mult succes.”, a transmis, printre altele, prefectul Costică Macaleţi.

Intitulat „Şansa unei vieţi mai bune pentru femeile din regiunea Nord Est, proiectul care i-au adus la Botoşani pe cei de la React, este cofinanţat din Fondul Social European prin POSDRU 2007-2013.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express