Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Drumuri asfaltate cu… gropi.

 

 

Drumurile care fac legatura intre municipiul Botosani si localitatile judetului sunt aproape impracticabile fiind pline de gropi. Soselele sunt atat de deteriorate incat soferii nu au cum sa evite craterele.

In spiritul sarbatorilor, conducerea Consiliului Judetean da asigurari ca toate aceste gropi din judet vor ramane doar o amintire urata. Doua firme se bat sa le asfalteze.

Specific romanesc, birocratia primeaza, iar procedura de scoatere la licitatie a lucrarilor prelungeste calvarul soferilor.

Pana la scoaterea la licitatie a caietului de sarcini pe doi ani pentru lucrari de intretinere si reparatii curente, care prevad lucrari mult mai complexe, inclusiv  covoare asfaltice, reparatii de burdusiri,  marcaje, tot ce este de facut in urmatorii doi ani, s-a stabilit sa inceapa rapid, cu un contract rapid de plombari ca sa nu lasam drumurile, ca au destule probleme dupa iarna. S-au facut aceste doua oferte, saptamana viitoare daca se incheie contractul, sa intram repede la plombari pana se adjudeca contractul mare.” a declarat  Cristian Achitei, vicepresedinte CJ

La licitatie s-au inscris firmele Transporturi Auto si Conrec.

In total, in judetul vor fi plombati aproximativ 10 000 de metri patrati. Saptamana viitoare se va afla care dintre cele doua firme inscrise la lictatie, va executa lucrarile de asfaltare.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- realizare site web
avocat suceava servicii resurse umane bucuresti beton amprentat inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi cazare in bran

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express