Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Elevii din Botosani s-au lasat de alcool si consuma intr-o veselie etnobotanice

 

Teribilismul nu lipseste elevilor de la Botosani. O demonstreaza statisticile. Daca pana de curand consumul de alcool era o problema, datele s-au schimbat, iar minorii din Botosani consuma din ce in ce mai mult substante etnobotanice.

La consfatuirea directorilor de scoli, ce a avut loc in cursul diminetii de joi, a participat si reprezentantul Centrului de Prevenire Evaluare si Consiliere Antidrog de la Botosani, Vlad Axinciuc care a tras un semnal de alarma vis a vis de consumul de etnobotanice in randul elevilor.

In ceea ce priveste trendul consumului de substante la nivel de judet situatia este alarmanta in ceea ce priveste consumul de substante etnobotanice. La nivel de minori a scazut numarul de intoxicatii in urma consumului de alcool dar acestia s-au indreptat spre etnobotanice. ” a spus Vlad Axinciuc

Reprezentantul de la centrul antidrog Botosani le-a solicitat directorilor si profesorilor sa faca apel la consilierii educativi  pentru a organiza activitati de prevenire a consumului de droguri, sa nunte autoritatile si familiile copiilor.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express