Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Elevii scolii Militare de Subofițeri de Jandarmi ,,Petru Rareș” Fălticeni in practică la Jandarmeria Botoșani

În practică la Jandarmeria Botoșani

În perioada 08 iunie – 07 iulie a.c., 18 elevi din anul I al Școlii Militare de Subofițeri de Jandarmi ,,Petru Rareș” Fălticeni vor executa primul lor stagiu de practică la Inspectoratul de Jandarmi Județean Botoșani,

Pentru a se familiariza în mod direct cu provocările meseriei pe care și-au ales-o, elevii (16 băieți și două fete) vor participa la misiuni de ordine publică împreună cu echipaje de jandarmi, în municipiile Botoșani, Dorohoi și în orașul Săveni.

Viitorii subofițeri vor avea ocazia să pună în practică noțiunile teoretice dobândite în timpul orelor de curs, iar la final vor fi apreciați cu calificative pentru activitatea desfășurată, care vor fi transmise unității de învățământ.

Pe întreaga perioadă de desfășurare a stagiului de practică, elevii vor fi îndrumați de tutori jandarmi cu experiență în activitatea profesională și vor executa împreună cu aceștia misiunile specifice, acordându-se o atenție deosebită caracterului formativ și complementar al practicii.

Până la data la care ne aflăm, 101 tineri botoșăneni și-au manifestat opțiunea de a se înscrie pentru examenul de admitere 2015 la instituția militară care școlarizează subofițeri jandarmi.

Dosarele de candidat mai pot fi depuse până la data de 07 august a.c., iar cei interesați pot afla condițiile obligatorii de participare pe site-ul inspectoratului : www.jandarmeriabotosani.ro.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express