Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

ELSACO A PARTICIPAT LA FORUMUL TRADE WINDS 2017

Valeriu Iftime, președintele Consiliului de Administrație al grupului de companii Elsaco, Viorel Iliuță, directorul general al Elsaco Electronic și Vlad Iftime, directorul general al Vestra Industry au participat în perioada 19-20 octombrie la Forumul Trade Winds 2017, eveniment ce a avut loc la București.

Trade Winds este cea mai mare misiune comercială anuală organizată de Guvernul SUA, al cărei scop este să pună în legătură companiile americane și străine, în vederea creării de parteneriate de afaceri. Cea de-a 10-a ediție a Trade Winds a fost cea mai amplă misiune comercială guvernamentală din istoria regiunii. Aproximativ 50 de reprezentanți ai Departamentului Comerțului și 80-100 de firme mici și mijlocii au avut ocazia să participe la misiune în toată Europa de Sud-Est. Orașul București a fost centru al evenimentului și a găzduit un forum despre desfășurarea afacerilor în regiune.

 

“Forumul Trade Winds a reprezentat un mod foarte eficient și profesionist de a pune în contact companii din diferite domenii de activitate și diferite regiuni. Este de bun augur că România a fost selectată să fie gazda unui eveniment de o asemenea anvergură. Pentru noi a fost o ocazie deosebit de bună de a intra în contact cu oameni de afaceri americani care activează în domeniile de interes pentru noi”, a declarat Valeriu Iftime, președintele Consiliului de Administrație al grupului de companii Elsaco.

Printre companiile americane participante la Forum s-au aflat atât nume cunoscute la nivel mondial precum IBM, Microsoft, Oracle, producătorul rachetelor Patriot — Raytheon, Kestral, Harris Corporation (space intelligence), SAS Institute (software), Perry Baromedical Corporation (producător de echipamente medicale), cât și companii mici și mijlocii din SUA, interesate să dezvolte parteneriate în țara noastră.

 

 

 


EtichetePostarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

hormigon impreso madrid editura gunivas mobilier scolar Béton Imprimé Montpellier Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasi hormigon impreso madrid hormigon impreso zaragoza hormigon pulido toledo experto reformas madrid montaj tapet beton amprentat
panouri radiante incalzire in pardoseala medicina muncii bucuresti
transport persoane romania germania premium wordpress themes creare magazin online
traduceri autorizate Iasi
realizare site web usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express