Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Elsaco Electronic SRL monteaza contoare inteligente care pot fi citite de la distanta. Vezi cine se va bucura de ele

Elsaco Electronic SRL a semnat un contract cu Compania de Apă Arieș

În data de 17.06.2015,   Elsaco Electronic SRL a semnat cu Compania de Apă Arieș,  operatorul serviciilor de apă și canalizare în zona Turda-Câmpia Turzii,  contractul de furnizare „Achiziție și montare contoare cu citire la distanță”. Contractul are o valoare de peste 14 milioane de lei și o durată de execuţie de 6 luni.

Obiectivul acestui contract îl reprezintă achiziția și montarea a aproximativ 16.670 de contoare de apă rece, preechipate pentru transmiterea datelor la distanță,  la agenţi economici, asociaţii de proprietari şi utilizatori casnici din municipiul Turda, municipiul Câmpia Turzii, Mihai Viteazu, Corneşti, Cheia, Bogata, Sânduleşti, Copăceni, Luna, Viişoara, Urca, Gligoreşti.

De asemenea, contractul vizează și livrarea unor terminale de mână cu acumulator pentru citirea apometrelor, software-ului complet și hardware-ului aferent pentru sistemul de citire al apometrelor, un sistem de management al datelor primite de la contoare, precum și instalarea, punerea în funcțiune, testarea, întreținerea și instruirea personalului.

Contoarele cu citire la distanță oferă un avantaj operațional, permit citirea indexului de la o distanță de până la 1000 de metri, făcând posibilă determinarea consumului fără a fi necesară prezența consumatorului sau se poate realiza citirea chiar și în cazul unor cămine inundate. Avantajul clientului este că facturarea se face pe baza unui consum real, nu a unor estimări.

Contoarele cu citire la distanță permit aflarea consumului la orice moment, realizarea unor statistici cu privire la comportamentul de consum, fiind disponibil istoricul de consum din ultimele 13 luni. De asemenea, se pot depista pierderi de apă sau în cazul unor consumuri prea mari clienții pot fi avertizați să ia măsuri de verificare a instalației. Acest sistem face posibilă și detectarea intervențiilor neautorizate la contor.

Despre Divizia Proiecte Hidro-Edilitare din cadrul Elsaco Electronic SRL

Divizia Proiecte Hidro-Edilitare implementează proiecte ce vizează construirea, reabilitarea și/sau modernizarea sistemelor de alimentare cu apă și canalizare (puțuri, stații de pompare apă și rezervoare de stocare, stații de tratare apă, stații de epurare ape uzate, instalații de tratare/valorificare a nămolului, rețele de apă și canalizare). De asemenea, Divizia realizează construcții civile și industriale (clădiri și hale tehnologice, săli de sport, complexe de învățământ, stadioane de fotbal), inclusiv instalațiile aferente construcțiilor – HVAC, instalații electrice, rețele de utilități.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express