Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Elsaco implementează un nou proiect în Republica Moldova

Începând cu luna iunie a.c., Elsaco a demarat lucrările în cadrul proiectului “Reabilitarea pompelor de termoficare, instalarea convertizoarelor de frecvență și a echipamentelor asociate în Stațiile de Pompare 12 și 13, Chișinău.” Valoarea proiectului este de aproximativ 3,3 milioane euro.

Anul 2015 a fost unul deosebit de bun pentru Elsaco. Am înregistrat o cifră de afaceri de 158 milioane euro și un profit de 5,4 milioane euro, în mare parte datorită proiectelor de anvergură inițiate în anul 2014, executate în 2015 și finalizate în 2016: Instalație de cogenerare II – Chimcomplex Borzești, Implementare proiect la Sursa CET Oradea și Instalație Nouă de Desulfurare (DeSOx) în CET 2 Iași.

2016 reprezintă o provocare pentru noi, din cauza lipsei proiectelor cu finanțare europeană, dar avem contracte în derulare cu firme care activează în industrie, concentrându-ne atenția și asupra pieței externe. Astfel, pentru anul 2016, ne propunem ca un procent de 10-15% din cifra de afaceri să fie reprezentat de proiectele realizate în afara țării.

Activăm deja de 3 ani în Belgia, iar anul acesta am câștigat un proiect în Republica Moldova care constă în modernizarea a două stații de pompare în Chișinău. În cadrul acestuia asigurăm lucrări și servicii asociate construcțiilor, instalații termomecanice, instalații electrice și automatizări”, a declarat Valeriu Iftime – Președintele Consiliului de Administrație al grupului de firme Elsaco.

Elsaco a mai derulat două proiecte în Republica Moldova, în regiunile Cahul și Florești, proiecte care au vizat implementarea de sisteme SCADA pentru monitorizarea și controlul rețelelor de apă.

 

 


EtichetePostarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac montaj tapet
beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express