Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Eugen Turcanu are probleme cu ANI

Maldare de dosare au fost ridicate saptamana trecuta de reprezentantii Agentiei Nationale pentru Integritate. Functionarii din primarie au predat copii ale hotararilor din consiliu local care vizeaza Directia de Servicii Publice Sport si Agrement. ANI a deschis un dosar vizand un posibil conflict de interese de ordin administrativ in ceea ce-l priveste pe consilierul municipal Eugen Turcanu, fost director la DSPSA.

Am primit o solicitare din partea ANI prin care ni se cere sa le punem la dipozitie in copii certificate pentru conformitate, hotararile Consiliului Local il legatura cu Directia de Servicii Publice Sport si Agrement care au fost adoptate in acest mandat al Consiliului Local.” declara Ioan Apostu, secretar Primaria Botosani

Eugen Turcanu a banuit inca de la inceputul mandatului sau de consilier local ca lucrurile nu sunt tocmai in regula si a cerut clarificari.

El mi-a cerut mie chiar dupa validare sa-i spun care e punctul meu de vedere, daca functia lui de director e compatibila sau nu cu calitatea de ales local si eu am spus la vremea respectiva ca, din punctul meu de vedere, nu exista incompatibilitate. Apare conflictul de interese cand votezi bugetul.” spune secretarul

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express