Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Facturile la apa ar putea sa scada. Vezi cu ce conditii

Noua Metodologie de facturare a apei in condomenii i-a bulversat atat pe cetatenii de rand cat si pe consilierii judeteni. In sedinta trecuta de Consiliu Judetean, s-a solicitat amanarea proiectului de hotarare tocmai pentru ca nu s-a inteles exact ce presupune.

Administratorul judetului, Radu Judele spune ca de fapt noul regulament ar putea reduce costurile la apa, fiind avantajati clientii care isi dau indexul la timp si dezavantajati rau-platnicii si cei care nu declara indexurile.

Proiectul a fost amanat la sedinta  ordinara precedenta pentru ca nu toti consilierii au inteles demersul si scopul acestui proiect de hotarare. Ei practic nu au inteles de ce daca e lege trebuie sa il aprobe si Consiliul Judetean. Legea da un cadru general si tot in lege scrie ca fiecare autoritate publica locala, aproba metodologia de aplicare. Noi spunem ca vor scadea facturile pentru ca modul de defalcare a acelor diferente intre apometrul general si cel de apartament este favorabil pentru utilizatori.” a precizat Radu Judele

Proiectul va fi dezbatut in urmatoarea sedinta de Consiliu Judetean. In noul regulament de facturare se precizeaza faptul ca cei care nu vor deschide usa pentru a li se citi apometrele vor fi taxati dublu iar botosanenii care nu declara lunar indexul vor fi trecuti din oficiu.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express