Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

” Fata cu pantofi roșii” la Biblioteca Județeană

Sâmbătă, 20 octombrie, începând cu ora 12:30, vă invităm în Sala de Lectura a Bibliotecii Județene „Mihai Eminescu”, la lansarea cărții ”Fata cu pantofi roșii”.
Lucrarea aparține Claudiei Mitră, scriitoare botoșăneană aflată la al 4-lea titlu publicat, după volumele de versuri ”Dincolo de oglindă” și ”Îngeri de sticlă” și volumul de proză ”Viața ca un fir de păpădie”.
La proză revine autoarea și în ”Fata cu pantofi roșii”, lucrare despre care profesorul și scriitorul Lucian Strochi notează în prefață: ”În această nuvelă, Claudia Mitră se desparte definitiv, dar deloc brutal de poezie. Liricul este inundat de dramatic, iar epicul a devenit precis, cu o traiectorie logică, nu neapărat previzibilă. Monocordă, asemenea unui cântec stins, dar fulgerat de lumini optimiste, proza Claudiei Mitră nu vrea să se despartă de iubire. În logica ei, logica inimii, un cerc va fi întotdeauna o spirală. Adică va include și transcendentul. ”
Prezentarea volumului va fi susținută de poeta Mihaela Ciubotariu și Traian Apetrei, directorul Teatrului ”Mihai Eminescu” Botoșani. Manifestarea se va bucura și de două momente speciale. Este vorba de lectura publică realizată de actrița Petronela Lorena Chiribută și momentul folk asigurat de Vlad Calimandriuc.


EtichetePostarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

hormigon impreso madrid editura gunivas mobilier scolar Béton Imprimé Montpellier Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasi hormigon impreso madrid hormigon impreso zaragoza hormigon pulido toledo experto reformas madrid montaj tapet beton amprentat
panouri radiante incalzire in pardoseala medicina muncii bucuresti
transport persoane romania germania premium wordpress themes creare magazin online
traduceri autorizate Iasi
realizare site web usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express