Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Federovici a trimis la Guvern scrisoarea deschisă pentru drumul Botoșani – Târgu Frumos

Senatorul PSD Doina Federovici a anunțat că a transmis luni la Guvern scrisoarea deschisă semnată de mai mulți parlamentari de Botoșani pentru includerea în bugetul pe 2016 a sumelor necesare reabilitării drumului Botoșani – Târgu Frumos. Scrisoarea poartă semnătura parlamentarilor de Botoșani, cu excepția celor din partea alianței PDL-PNL care au refuzat să se alăture demersului propus de senatorul PSD.

Am înmânat scrisoarea domnului ministru pentru relația cu Parlamentul, domnul Ciprian Bucur, care mi-a promis că documentul se va afla azi dimineață pe masa domnului prim-ministru. Prin această scrisoare i-am cerut oficial domnului Dacian Cioloș să nu abandoneze proiectul început de fostul guvern pentru reabilitarea drumului Botoșani-Târgu Frumos”, a declarat Doina Federovici.
Aceasta și-a exprimat însă regretul că parlamentarii alianței PDL-PNL s-au lăsat și de această dată dominați de orgolii politice și au refuzat să susțină un proiect necesar pentru botoșăneni. 
„Chiar nu pot înțelege de ce parlamentarii PDL-PNL de Botoșani au refuzat să susțină acest demers. Nu trebuiau decât să semneze scrisoarea. Nici măcar pentru astfel de proiecte majore, când e în interesul județului nostru, nu putem acționa împreună?! S-a ratat un moment în care puteam să arătăm întregii țări că botoșănenii pot fi uniți când își apără județul. E regretabil ce au făcut cei de la PDL-PNL. Le mulțumesc însă celorlaltor parlamentari, și de la PSD, și de la alte formațiuni, care au semnat scrisoarea deschisă”, a mai spus viceliderul senatorilor PSD.
Întrebată de sugestia celor de la PDL-PNL de a face un amendament pe această temă, Federovici a precizat că nu e greu să faci amendamente, ci să obții sprijinul parlamentar și guvernamental necesar.
 „Putem să facem și 100 de amendamente. Asta nu e greu. Dar degeaba le faci dacă nu trec. Mai important e să obții sprijinul politic și guvernamental. Aici aveam nevoie de cei de la PDL-PNL. Mai ales că actualul guvern este legitimat de președintele Iohannis, care a candidat din partea acestei alianțe. Să facem amendamente, doar așa, de fațadă, dar fără șanse de a trece, n-are nici un sens. Ideea era să ne unim toți pentru a determina o decizie pozitivă la Guvern”, a subliniat senatorul Doina Federovici.
Scrisoarea deschisă adresată primului-ministru Dacian Cioloș pentru continuarea proiectului de reabilitare a drumului Botoșani-Târgu Frumos a fost semnată de următorii parlamentarii de Botoșani:
·         Senatorul PSD Doina Federovici
·         Deputatul PSD Andrei Dolineaschi
·         Deputatul PSD Tamara Ciofu
·         Deputatul PSD Mihai Baltă
·         Senatorul UNPR Șerban Mihăilescu
·         Deputatul UNPR Liliana Mincă
Parlamentarii care AU REFUZAT semnarea scrisorii deschise sunt următorii:
·           Senatorul PDL-PNL Viorel Grigoraș
·           Senatorul PDL-PNL Corneliu Popescu
·           Deputatul PDL- PNL Costel Șoptică
·           Deputatul PDL-PNL Verginel Gireadă
·           Deputatul PDL-PNL Roxana Anușca
·           Deputatul PDL-PNL Cristian Roman
Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express