Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Federovici despre bugetul pe 2016: Botoșani, locul doi pe țară, la sumele alocate drumurilor județene și comunale

 
Senatorul PSD Doina Federovici a declarat că parlamentarii social-democrați din Botoșani au votat bugetul pe 2016 propus de Guvern, cu modificările aduse în cursul dezbaterilor parlamentare. Principalele motive care au determinat susținerea proiectului legii bugetului propus de executivul Cioloș este includerea sumelor necesare pentru creșterea pensiilor și salariilor, dar și alocarea unor sume mai mari pentru drumurile din județ și pentru bugetele primăriilor botoșănene, dar și păstrarea liniei generale a fostei guvernări PSD.
Ca social-democrat am votat noul buget pentru că include sumele privind creșterea salariilor aprobate în timpul Guvernării PSD, dar și majorarea pensiilor cu 5% pe care am susținut-o în Parlament. Ca senator de Botoșani am votat acest buget pentru că alocă județului nostru una dintre cele mai mari sume defalcate din TVA pentru reabilitarea drumurilor județene și comunale. Vom dispune de 10 milioane de lei, la acest capitol, ceea ce înseamnă locul doi pe țară”, a declarat Doina Federovici. 
Totodată, reprezentanta PSD în Senatul României a mai spus că, în 2016, județul Botoșani va mai primi încă 64 milioane de lei de la bugetul de stat pentru echilibrarea bugetelor locale. Județul Botoșani ocupă locul șase pe țară în privința sumelor defalcate din TVA pentru echilibrarea bugetelor locale. 
Senatorul PSD și-a exprimat însă regretul că noul buget nu a cuprins și amendamentul propus de parlamentarii PSD și UNPR pentru finanțarea reabilitării drumului Botoșani – Târgu Frumos.
Este păcat că parlamentarii PDL-PNL din Botoșani au respins propunerea noastră de a acționa uniți în Parlament pentru susținerea acestui proiect. Nu doar că ne-au refuzat propunerea, dar PDL-PNL chiar a votat împotriva amendamentului nostru în comisiile parlamentare. Dacă am fi fost uniți, astăzi am fi avut peste 200 de milioane lei disponibili pentru drumul Botoșani – Târgu Frumos”, a precizat Federovici.
Județul Botoșani va mai primi de la guvern 275,7 milioane lei pentru cheltuielile privind finanțarea unităților din învățământul preuniversitar, salarii și indemnizații pentru personalul din educație, inclusiv drepturile asistenților persoanelor cu handicap (32,4 milioane lei) și pentru alte cheltuieli prevăzute de legea educației naționale. 
În privința cheltuielilor privind asistența socială, județul Botoșani va primi 55,7 milioane lei din care 15,2 milioane lei pentru sustinerea sistemului de protecție a copilului, 12,6 milioane lei pentru sustinerea centrelor de asistență socială a persoanelor cu handicap, 10,4 milioane lei pentru produsele lactate și de panificație, 9,9 milioane lei pentru invatamantul special si centrele judetene de resurse si asistenta educationala, 9,2 milioane lei pentru salariile din acest sector și 10,7 milioane pentru învățământul special și centrele județene de resurse și asistență socială
Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- realizare site web
avocat suceava servicii resurse umane bucuresti beton amprentat inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi cazare in bran

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express