Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Federovici: „Guvernul PSD își respectă promisiunile față de botoșăneni. 2,9 milioane euro alocate pentru refacerea drumurilor și unităților de învățământ din comuna Cristești”

Președintele PSD Botoșani Doina Federovici împreună cu deputatul Costel Lupașcu și cu subsecretarul de stat în Ministerul Dezvoltării Regionale Angel Gheorghiu au efectuat o vizită de lucru în comuna Cristești pentru a vedea care este stadiul obiectivelor de investiții aprobate prin Programul Național de Dezvoltare Locală.

„S-a dat startul pentru cele mai importante investiții de infrastructură din comuna Cristești. Guvernul PSD își respectă promisiunile față de botoșăneni. 2,9 milioane euro au fost alocate de Ministerul Dezvoltării Regionale pentru refacerea drumurilor și unităților de învățământ din această localitate. Așa cum și-a asumat la începutul acestui mandat toată echipa de la PSD Botoșani, prioritățile le reprezintă modernizările de drumuri, școli și unități medicale. Fiecare botoșănean a văzut că s-a schimbat radical abordarea: ne-am propus ținte de dezvoltare, am evaluat cât ne costă și Guvernul PSD a alocat banii pe perioade multianuale pentru fiecare primărie. Cel mai important este că avem investiții în fiecare localitate din județ”, a declarat Doina Federovici.

La nivelul județului Botoșani, prin Programul Național de Dezvoltare Locală, etapa a doua, pentru comuna Cristești s-au alocat fonduri pentru reabilitarea și construcția de noi grădinițe și școli și modernizări de drumuri, toate obiectivele fiind în procedură de licitație, cu excepția DC 51 la care deja s-au început lucrările de asfaltare:

Asfaltare și modernizare drumuri comunale de interes local în comuna Cristești, DC 51 Cristești, segment ce face legătura cu DJ 207N Botoșani-Curtești-Cristești și urmează reabilitarea segmentului ce leagă localitățile Coșula-Buda-Pădureni-Oneaga-Mănăstirea Voronei.
Construire și dotare grădiniță în sat Cristești
Demolare, construire și dotare Școala Primară nr.2 Oneaga
Reabilitare, modernizare și dotare pentru: Școala Gimnazială nr.2 Oneaga, Școala Primară nr.1 Cristești, Școala Primară nr.3 Schit Orășeni, Școala Primară nr.4 Unguroaia.
Totodată este în curs de licitație prin Compania Națională de Investiții construirea și dotarea căminului cultural din Cristești, iar prin Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale este prevăzută achiziționarea unui autogreder care să fie folosit de primărie pentru lucrări de amenajare și deszăpezire a drumurilor din comună.

„Vreau să le demonstrez locuitorilor din Cristești că nu s-au înșelat atunci când mi-au acordat încrederea lor. Alături de echipa de la primărie și de colegii mei social-democrați de la județ ne-am propus ca până în 2020 să modernizăm complet fiecare sat din localitate. De 28 de ani nu s-a făcut nimic aici. De aceea, voi face tot ce ține de mine pentru a se implementa toate investițiile aprobate. Botoșănenii de aici merită și trebuie să aibă cât mai repede acces la drumuri asfaltate, iar copiii să beneficieze de condiții ridicate de siguranță și igienă în fiecare grădiniță și școală din comună. Voi fi zilnic pe teren și voi urmări pas cu pas realizarea lucrărilor la toate obiectivele pentru care au fost alocate fonduri”, a declarat Lucian Borfotină, primarul comunei Cristești.


EtichetePostarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

hormigon impreso madrid editura gunivas mobilier scolar Béton Imprimé Montpellier Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasi hormigon impreso madrid hormigon impreso zaragoza hormigon pulido toledo experto reformas madrid montaj tapet beton amprentat
panouri radiante incalzire in pardoseala medicina muncii bucuresti
transport persoane romania germania premium wordpress themes creare magazin online
traduceri autorizate Iasi
realizare site web usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express