Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Femeile social-democrate vin în ajutorul bătrânilor de la căminul din Trușești

Organizația de Femei a PSD Botoșani a donat, miercuri, o cantitate substanțială de alimente la Căminul de bătrâni din Trușești care, în urma întreruperii finanțării de la bugetul de stat, a întâmpinat dificultăți în asigurarea hranei pentru cele 55 de persoane vârstnice găzduite aici.
În cadrul acestei acțiuni, femeile social-democrate au donat bătrânilor din Trușești 500 kg de cartofi, 45 l ulei, 40 kg zahăr, 60 kg făină de grâu, 40 kg mălai, 30 kg paste făinoase, 20 kg orez, 200 de pâini și 15 cozonaci, la care se adaugă mai mulți colaci de Crăciun, suc și diverse fructe.
“Având în vedere situația dramatică prin care trec persoanele instituționalizate la Trușești și apropierea Sfintei  Sărbători a Nașterii Mântuitorului era mai mult decât firesc să întindem o mână de ajutor seniorilor care în aceste momente nu au familia aproape. Cum lipsa finanțării îi priva de tradiționala masă de Crăciun, ne-am organizat și am reușit să aducem aceste alimente care rezolvă pentru moment situația” a precizat președintele OFSD Botoșani, Mioara Jurgiu.
Acțiunea a fost realizată cu sprijinul senatorului Doina Federovici, al deputatului Tamara Ciofu, al vicepreședintelui organizației, Manuela Zarug, și al secretarului executiv, Mihaela Huncă.
Am făcut demersuri la Guvern iar azi Executivul a alocat 2,256 de milioane de lei pentru finanţarea activităţii pe două luni a 18 cămine pentru persoane vârstnice, aflate sub autoritatea unor consilii judeţene, inclusiv a căminului de la Trușești. Este o soluție de moment, urmând ca imediat după sărbători Ministerul de Finanțe să propună o nouă hotărâre de guvern pentru continuarea finanțării” a declarat senatorul Doina Federovici.
Deputatul Tamara Ciofu a precizat că: ”Am venit în sprijinul celor instituționalizați  la căminul Trușești din solidaritate față de vârstnicii  cu care viața nu a fost atât de generoasă. Spiritul sărbătorilor de iarnă trebuie să ne unească iar fiecare dintre noi trebuie să întindă o mână de ajutor celor care nu s-ar putea bucura altfel de atmosfera Crăciunului
camin de batrani Trusesti 3
 camin de batrani Trusesti 1
 camin de batrani Trusesti 2
Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- realizare site web
avocat suceava servicii resurse umane bucuresti beton amprentat inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi cazare in bran

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express