Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Fermierii isi pot lua adio de la subventiile ilegale, cu acte false.

 

Botosanenii interesaţi de atragerea fondurilor europene nu vor primi niciun leu subventie, daca nu se vor supune noilor reguli de acordare a sprijinului. Guvernantii au inasprit conditiile de acordare a subventiilor pentru a evita fraudarea acestora.

Mai nou, fermierii trebuie să depună declaraţie pe proprie răspundere de ce nu au titlu de proprietate, un tabel centralizator cu toate culturile. In acest caz datele din registrul agricol trebuie sa se regaseasca in baza de date a Agentiei de Plati si Interventii in Agricultura. Pentru ca dosarele sa fie complete, primăria trebuie să elibereze copie după registrul agricol şi să-l ataşeze la dosarul fermierului.

Colaboram cu primariile pentru documentele pe care trebuie sa le prezinte la APIA. O problema mai delicata este faptul ca pe langa adeverinta eliberata de la Registrul agricol trebuie prezentate copii si dupa filele registrului agricol , a declarat Marcel Nita, director executiv adjunct APIA

 

Noile reguli de acordare a subventiilor survin dupa ce statul român si-a dat seama ca nu ştie cu exactitate ce suprafete au ţăranii , deşi in conturile lor au intrat milioane de euro. Registrul agricol constituie o bază de date pentru emiterea documentelor doveditoare în vederea accesării de către fermieri a schemelor şi măsurilor de sprijin.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express