Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Festivalul „Dorule, floare de roua”, la a VIII-a editie!

Casa de Cultură a Sindicatelor „Nicolae Iorga” Botoşani în colaborare cu Inspectoratul Şcolar al Judeţului Botoşani si Orchestra Populara „Rapsozii Botosanilor”, organizează în perioada 08 – 10 mai 2015, cea de a XIII – a ediţie a Festivalului-concurs judeţean de interpretare a cantecului si dansului popular moldovenesc „DORULE, FLOARE DE ROUĂ”. In zilele de 08 – 09 mai 2015, începând cu orele 17:00, se va desfăşura concursul pe cele 7 secţiuni artistice.
In data de 10 mai 2015, orele 17:00 va avea loc Gala Laureaţilor, unde vor evolua elevii Liceului de Arta „Stefan Luchian” Botosani, Ansamblul de jocuri populare „Margineanca” al Casei de Cultura a Sindicatelor „Nicolae Iorga” Botosani si Laureati ai editiilor precedente.
Ca de fiecare data, in ultimii 6 ani, Ansamblul de jocuri populare „Margineanca” al Casei de Cultura a Sindicatelor „Nicolae Iorga” Botosani va prezenta in premiera o suta de joduri populare din zona Olteniei. Coregrafia, Valentin Rau, aranjamentul orchestral, Ciprian Potoroaca.
Concurenţii, respectiv soliştii vocali, soliştii instrumentişti, şi grupurile vocale, vor fi acompaniaţi de Orchestra Populară „Rapsozii Botoşanilor”, dirijor Ciprian Potoroacă, manager Dan Doboşi.
Concursul se adresează numai elevilor de liceu din judeţul Botoşani si vor participa 14 unitati scolare.
La aceasta editie, in urma preselectiei efectuate, vor participa: 12 solisti vocali, 17 solisti instrumentisti, 6 grupuri vocale fete, 2 grupuri vocale baieti, 3 grupuri vocale mixte, 4 formatii de dansuri populare baieti si 6 formatii de dansuri populare mixte.
Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- realizare site web
avocat suceava servicii resurse umane bucuresti beton amprentat inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi cazare in bran

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express