Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Fiscul a pus poprire pe conturile unor politicieni botosaneni

 

S-au bucurat de lefuri mari dar acum Fiscul le vine de hac. Vorbim de membrii Consiliului de Admistratie ai unei societati din cadrul Consiliului Judetean.

Membrii CA ai firmei ce a adus paguba Consiliului Judetean, Eco-Sal s-au trezit cu poprire pe conturi pentru recuperarea sumei de 14 000 lei, suma ce reprezinta obligatii neplatite catre bugetul de stat de societatea Eco-Sal.

Din Consiliul de Administratie al acestei firme au facut parte: Viorel Coman(director Eco-Sal), Lucian Diac-Milatinovici(fost consilier Florin Turcanu,membru PNL), Ionut Carnu(,fost consilier Florin Turcanu,membru PNL), Narcis Stefan(membru PSD) si Dorin Birta(membru PSD), Cristian Lazarovici( membru PNL), Mihail Gheorghiu(membru PSD).

Fiscul a pus popriri. Noi am primit si o solicitare de la Consiliul de Administratie. Colegii de la serviciul juridic vor avea o discutie cu membrii CA si cu directorii de acolo. Practic e vorba de 14 000 de lei pe care finantele au pus sechestru fiind obligatii neplatite  la bugetul statului. Fiscul are niste reguli foarte stricte, modificarile Codului Fiscal au aparut acu ceva timp in urma si arata ca daca se constata ca sunt niste datorii la firma, se poate pune sechestru asigurator pe bunurile persoanei care a indeplinit functii de conducere. Noi am trimis si un lichidator acolo. Fiscul isi ia masuri asiguratorii prin atragerea raspunderii material.” a spus Gheorghe Sorescu, presedinte Consiliul Judetean

Societatea Eco-Sal s-a dizolvat prin votul consilierilor judeteni.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac montaj tapet
beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express