Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Flutur nu ramane dator: vrea demisia primarului si a viceprimarului

 

A plouat cu acuzatii astazi de la Primarie pana la Locativa si inapoi.

S-au cerut demisii si s-au facut reprosuri fara insa vreo rezolvare. Marul discordiei l-a reprezentat un proces deschis municipalitatii de o asociatie de proprietari care vrea sa isi recupereze un debit de 1000 de lei al unui chirias Locativa. Cosmin Andrei considera ca asociatia ar fi trebuit sa se indrepte impotriva societatii Locativa, cea care trebuie sa vegheze la datoria chiriasilor si nu impotriva municipalitatii. Motiv pentru care ii cere directorului Locativa demisia. In replica,  Catalin Flutur considera ca de fapt se fac vinovati de caz viceprimarul si primarul care ar trebui sa demisioneze.

Primaria a fost data in judecata nu numai de Asociatia 57, si de asociatia 7 , ci de mai multe asociatii. Un demers normal al celor de la asociatii pentru a recupera banii pentru ca ei au interesul sa ii recupereze banii de acolo si trebuia sa ii dea in judecata respectivele persoane nu Primaria. Nu este o noutate ca in anul de gratie 2015 din cauza binefacerilor Guvernului Ponta, oamenii nu au bani sa isi plateasca datoriile la asociatii. Este o problema care cred ca se va rezolva tot pe cale judecatoreasca, prin reziliere de contract si evacuarea persoanei respective si recuperarea sumelor in timp daca mai este ceva. Oricine are dreptul sa dea in judecata pe cei care nu-si platesc datoriile. Romanii nu pot sa isi plateasca nici apa nici caldura si nu e un singur caz. In conditiile astea ar trebui sa isi dea demisia domnul Portariuc si domnul Andrei care daca faceau cele 2500 de locuri de munca poate cetateanul respectiv avea un loc de munca si putea sa isi plateasca apa, asociatia si chiria.” a spus Catalin Flutur, director Locativa

Flutur a precizat ca sunt si chiriasi la Locativa cu datorii de ordinul miilor sau chiar a zecilor de mii iar impotriva acestora societatea a deschis procese in instanta de judecata.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- realizare site web
avocat suceava servicii resurse umane bucuresti beton amprentat inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi cazare in bran

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express