Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

FOTO Bucurie si lacrimi la Liceul Laurian! “Traiasca scoala, traiasca profesorii!”

Să ne bucurăm, aşadar/Cât încă suntem tineri“, „Trăiască şcoala!/Trăiască profesorii! “, „Trăiască patria!”, „Trăiască-ne oraşul!”, „Fie ca tristeţea să piară!/şi oricine-i împotriva şcolii noastre.” sunt câteva dintre versurile cântecului academic ce însoţeşte bucuria absolvenţilor de peste 300 de ani. „Gaudeamus igitur” este cântecul pe care l-au interpretat sau doar l-au ascultat în aceste zile miile de absolvenţi de liceu din Botoşani. Laurienii au fost printre aceştia, în această perioadă desfăşurându-se cursurile festive ale absolvenţilor celor 10 clase terminale ale colegiului botoşănean de top. Festivităţile au demarat cu cei mai mari, peste 200 de absolvenţi ai claselor a XII-a participând la arborarea drapelului Colegiului Naţional „August Treboniu Laurian”. La catarg, lângă directorii Mihaela Prăjinariu şi Ioan Onofrei, au fost invitaţi absolvenţii ce au încheiat liceul cu mult râvnita şi dificila medie 10.
Aula Magna a fost luată cu asalt de părinţi, prieteni, profesori şi mai ales de absolvenţii ce s-au auzit strigaţi la catalog pentru ultima dată. Daria Ichim, şefa de promoţie a laurienilor a transmis mesajul proaspetei generaţii, explicând doar o parte din sentimentele şi stările trăite în aceste momente unice şi hotărâtoare pentru etapele vieţii ce abia aşteaptă să înceapă.
Şi absolvenţii gimnaziului de la Laurian au avut partea lor de festivitate, cele două clase de a VIII – a fiind fraţii mai mici din familia laurienilor. Şeful de promoţie a fost Ştefan Creţu, băiatul care a terminat toţi cei patru ani cu media 10 şi care i-a făcut pe mulţi botoşăneni mândri prin premiile câştigate la olimpiadele naţionale.
„Vă aşteptăm să vă reîntoarceţi pe băncile „Colegiului A.T.Laurian”, ca elevi în clasele a IX-a, ca părinţi de elevi, ca bunici sau chiar ca străbunici de elevi ai acestui colegiu. Pentru că mulţi dintre noi, odată ce am intrat în familia laurienilor, am păstrat această apartenenţă şi am transmis-o generaţiilor de după fiecare din noi.”, a fost unul dintre mesajele transmise de conducerea unităţii botoşănene cu o istorie de aproape 160 de ani.
Nu au lipsit sutele de flori, diplomele, lacrimile din ochii părinteşti, sau ritualul tradiţional de aruncare a tocilor spre cer.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

hormigon impreso madrid editura gunivas mobilier scolar Béton Imprimé Montpellier Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasi hormigon impreso madrid hormigon impreso zaragoza hormigon pulido toledo experto reformas madrid montaj tapet beton amprentat
panouri radiante incalzire in pardoseala medicina muncii bucuresti
transport persoane romania germania premium wordpress themes creare magazin online
traduceri autorizate Iasi
realizare site web usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express