Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

FOTO Bugetul orasului dezbatut cu aproape 30 de pensionari PSD-isti

 

La orele 10.00 ale diminetii aroximativ 30 de pensionari, un consilier local, liderul de sindicat Vasile Chiru primarul si vicele Buliga s-au intalnit in sala mare a Primariei pentru a dezbate bugetul local pe 2016. Interesati de ce se va intampla cu banii din bugetul local au fost doar varstnicii, cu precadere membri PSD.

Dupa o scurta trecere in revista a primarului a obiectivelor de investitii si dezvoltare a municipiului, cativa pensionari au  luat cuvantul si si-au exprimat ideile ce ar trebui sa fie prinse in buget.

Primarul a punctat faptul ca anul acesta se vor finaliza lucrarile la parcul de agrement Cornisa, va incepe constructia unui spital de ingrijiri paleative in curtea spitalului de Recuperare si se vor construi mai multe locuinte ANL pe Soseaua Iasului.

Sunt patru evenimente majore care spun eu ca sunt cele mai cotate din acest buget:finalizarea parcului de agrement Cornisa, deschiderea lucrarilor la un nou cartier de locuinte pe Soseaua Iasului, lucrari pregatite in cursul anului 2015 la nivel de documentatii tehnice. Alt proiect major care va incepe in acest an este deschiderea unui santier constructiei unui nou spital, urmeaza licitatia si nu in ultiul rand ar trebui sa inceapa noul exercitiu financiar european, unde a existat o intarziere la nivel national si in acest an in iulie augut se vorbeste de luna iulie august, si aici avem in plan reabilitarea transportului public local, prin reabilitarea caii de rulare, achizitia de trambaie si de autobuze electrice.”a precizat primarul, Ovidiu Portariuc

In afara de aceste proiecte mari, in buget sunt prinse si lucrari de o importanta mai mica cum ar fi reabilitarea unor strazi, amenajarea unor spatii de joaca, reabilitarea termica a blocurilor. La fel ca si anul trecut, primarul a precizat ca si anul 2016 este unul extrem de greu avand in vedre datoria publica.

Taxele si impozitele locale s-au mentinut la fel ca in ultimii trei ani dar anul 2016 este cel mai greu an pentru ca este naul cu varful datoriei publice, in acest an aveam aproximativ 180 de miliarde de lei vechi de achitat catre banci din imprumuturile luate pana in anul 2012. Odata cu depasirea acestui an, datoria publica descreste si ne va permite sa avem acea marja pentru a avea resurse pentru dezvoltarea pe proiecte fara a majora valoarea taxelor si impozitelor.”a precizat primarul Ovidiu Portariuc

Dupa prezentarea primarului au luat cuvantul si pensionarii cu solicitari si propuneri fel de fel. Varstnicii au cerut reabilitarea strazilor, reabilitarea termica a blocurilor, montarea unor toalte publice in zona pietei centrale si transparenta in cheltuirea banului public.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express