Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

FOTO Dan Nechifor a depus juramantul si vine cu planuri mari.” Ca prefect voi acorda o atentie deosebita…”

 

Oficial, botosanenii au de astazi un nou prefect. Fostul director al Directiei Regionale de Finante Publice Iasi, Dan Nechifor a fost investit in functie de Constantin Mihart, directorul  Directiei pentru Relatii cu Institutiile Prefecturilor din cadrul Ministerului  Afacerilor Interne.

Au dat curs investirii directorii institutiilor deconcentrate, presedintele Consiliului Judetean, Gheorghe Sorescu, nu a lipsit fostul prefect Costica Macaleti, au venit si doi parlamentari dar si mai multi angajati ai Prefecturii.

Asa cum este procedura, Nechifor a depus juramantul, a multumit celor ce l-au plast in functie si si-a luat angajamentul ca isi va lua rolul in serios si va gestiona activitatea din Prefectura in cel mai profesional mod cu putinta.

Pentru mine functia de prefect nu este o miza persoanala, este o provocare in cariera mea ca si functionar public, cariera careia sper sa ii faca fata in mod onorabil. Toata lumea la data de astazi vrea sa schimbe ceva in Romania, eu am hotarat sa ma implic si sper sa fac acest lucru. Ca prefect voi acorda o atentie deosebita relatiei cu administratia locala, imi o relatie de parteneriat cu cei din administratia locala si in primul rand o sa ma aplec intr-un mod mai deosebit catre controlul de legalitate al actului administrativ. Provocarea cea mai importanta pentru aceasta perioada sunt cele doua runde de alegeri, avand in vedere ca de fapt ne aflam in perioada de alegeri dar cred ca voi reusi sa le organizez asa cum trebuie, adica impecabil.Cu insitutiile deconcentrate sper sa am o relatie de buna colaborare.” a spus Dan Nechifor, prefect

O atentie deosebita ,a precizat prefectul ca va acorda si in gestioarea situatiilor de urgenta iar imediat ce isi va prelua atributiile va trece in revista principalele aspecte si probleme legate de acestea.

Dupa discursul sau, a fost aplaudat si felicitat de toti cei prezenti in sala.

 

juramant nechifor 1

juramant nechifor 1

juramant nechifor

investire prefect Nechifor

investire nechifor

investire prefect (1)

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac montaj tapet
beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express