Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

FOTO Delegatie din Ucraina, in vizita la Botosani

La invitația Președintelui Costică MACALEȚI, Consiliul Județean Botoșani a primit, astăzi, vizita unei delegații din Raionul Hliboca, Regiunea Cernăuți, Ucraina.

Delegația ucraineană a fost condusă de vicepreședintele Consiliului Raional Hliboca,  domnul Vitalii GUMENNÂI, iar din partea Consiliului Județean Botoșani au fost prezenți la eveniment d-l. Costică MACALEȚI – președinte, d-l. Dorin BIRTA- vicepre­ședinte, d-na. Otilia MORUZ – director executiv, d-na Cristina NICUȚĂ – șef de cabinet al președintelui, d-l. Iulian MICU– director executiv Direcția Servicii Publice.

Întâlnirea a fost marcată de o atmosferă prietenească, în care oaspeții au vorbit despre importanța relațiilor dintre România și Ucraina în general și dintre cele două regiuni transfrontaliere Botoșani (RO) – Cernăuți (UA), în special.

Dezbaterea s-a focusat pe proiectul de management al deșeurilor implementat de județul Botoșani, intitulat ”Sistem Integrat de Management al Deșeurilor în Județul Botoșani”, a cărui scurtă prezentare a fost susținută de d-l Iulian Micu, director executiv în cadrul Direcției Servicii Publice a Consiliului Județean.

     ,,Suntem încantați de invitația d-lui președinte. Ne-am exprimat dorința și speranța într-o colaborare fructuoasă pe viitor. Am discutat despre posibilitatea derulării unor proiecte comune”, a declarat Vitalii GUMENNÂI, vicepreședintele Raionului Hliboca.

Vizita delegației ucrainene în județul Botoșani, a continuat cu o deplasare la Centrul Integrat de Management al Deșeurilor de la Stăuceni.

În finalul întâlnirii oficiale, președintele CJ Botoșani, d-l Costică Macaleți, le-a mulțumit pentru prezența la Botoșani:

            „Vă mulțumesc pentru că ați  acceptat invitația  noastră. Imi reafirm dorința de a extinde demersurile începute astăzi și de a coopera pentru elaborarea unui plan comun de acțiune pentru îmbunătățirea condițiilor de mediu în zona transfrontalieră, a declarat președintele Consiliului Județean Botoșani, domnul Costică Macaleți.

 

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

hormigon impreso madrid editura gunivas mobilier scolar Béton Imprimé Montpellier Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasi hormigon impreso madrid hormigon impreso zaragoza hormigon pulido toledo experto reformas madrid montaj tapet beton amprentat
panouri radiante incalzire in pardoseala medicina muncii bucuresti
transport persoane romania germania premium wordpress themes creare magazin online
traduceri autorizate Iasi
realizare site web usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express