Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

FOTO Descindere de forţe aeriene în amfiteatrul Laurianului

Reprezentanţi cu funcţii înalte atât la propriu cât şi la figurat au prezentat laurienilor oferta educaţională a Forţelor Aeriene Române pentru anul şcolar ce va începe în 2018. Sub oblăduirea comandorului Cristian Mandachi, şef al Resurselor umane din Statul Major al Forţelor Aeriene româneşti, patru instituţii de învăţământ şi pregătire de înaltă clasă militară le-au explicat elevilor Colegiului Laurian din clasele terminale, motivele pentru care ar trebui să aleagă o carieră în acest domeniu. Profesori universitari, comandanţi ai Academiei Forţelor Aeriene Braşov, Şcolii Militare de Maiştri Militari şi Subofiţeri din Buzău, ai Şcolii de Aplicaţie pentru Forţele Aeriene, alături de militari din cadrul Bazei 95 Aeriene Bacău au făcut o prezentare ca la carte, cu materiale documentare, studenţi şi elevi militari, piloţi ai ultimilor modele de avioane şi, dacă vremea ar fi permis, ar fi demonstrat şi  ceva  măiestrie aviatică.

Prezentarea a făcut parte din Campania de promovare a carierei militare desfăşurată în premieră de  Forţele Aeriene Române în perioada 19 – 28 martie în 8 municipii reşedinţă de judeţ, celelalte şapte fiind Târgovişte, Călăraşi, Slobozia, Vaslui, Focşani, Cluj-Napoca şi Baia Mare.

A atras aplauze la scenă deschisă botoşăneanul Robert Constantin Creţu, elev în anul II al Şcolii de maiştri militari şi subofiţeri, care a explicat motivele pentru care maiştrii militari sunt „idolii piloţilor”, responsabilitatea, stabilitatea şi frumuseţea carierei pe care a ales-o. Absolvent al Liceului Teoretic „Nicolae Iorga”, tânărul a povestit cum a învăţat, cum a intrat în şcoala de la Buzău, dar şi cum este organizată o zi din viaţa unui elev ca el. Solda, asigurările medicale ale întregii familii, siguranţa unui loc de muncă la finalul şcolarizării, deschiderea spre instituţiile militare naţionale şi internaţionale, specializarea ca masteri şi doctori în diverse ştiinţe conexe, dar mai ales posibilitatea de a petrece sute şi mii de ore la mii de kilometri înalţime sunt principalele atuuri ce dau greutate ofertei unei cariere militare.

 

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

hormigon impreso madrid editura gunivas mobilier scolar Béton Imprimé Montpellier Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasi hormigon impreso madrid hormigon impreso zaragoza hormigon pulido toledo experto reformas madrid montaj tapet beton amprentat
panouri radiante incalzire in pardoseala medicina muncii bucuresti
transport persoane romania germania premium wordpress themes creare magazin online
traduceri autorizate Iasi
realizare site web usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express