Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Galceava la Primarie pentru blocurile de pe Pietonalul Unirii! Investitorul a venit in sala

Consilieirii locali s-au intalnit astazi in sedinta ordinara. Principalul subiect al zilei a vizat constructia a trei scari de bloc pe Pietonalul  Unirii, pe locul fostei fabrici UGIRA.

In sala de sedinta a ajuns si afaceristul Tonino Boldea, cel care a achizitionat terenul si vrea sa demareze investitia.

Presedintele Asociatiei de proprietari nr.1 a  luat cuvantul in cadrul sedintei si a precizat faptul ca locuitorii din zona sunt nemultumiti de faptul ca imediat ceva incepe constructia blocurilor, in zona vor circula utilaje grele si ar putea fi afectata structura cladirilor de pe Maxim Gorki.

O pozitie vehementa a avut si consilierul local  Laurentiu Maftei care a specificat faptul ca doua dintre blocuri vor avea sase etaje iar restul imobilelor din zona au doar trei etaje. Acesta a spus ca a analizat foarte bine documentatia iar lucrurile nu ar fi tocmai in regula.

Consilierul a fost contrazis de viceprimarul Marian Murariu care i-a replicat faptul ca nu a analizat suficient de bine documentatia si ca totul este in ordine. Vicele a sustinut si faptul ca investitorul si-a asumat sa intervina si asupra aleilor daca vor aparea probleme.

S-a decis ca intr-o viitoare comisie de sistematizare a ciruclatiei sa fie stabilit un traseu al utilajelor.

Proiectul de hotarare a fost in cele din urma aprobat.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

hormigon impreso madrid editura gunivas mobilier scolar Béton Imprimé Montpellier Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasi hormigon impreso madrid hormigon impreso zaragoza hormigon pulido toledo experto reformas madrid montaj tapet beton amprentat
panouri radiante incalzire in pardoseala medicina muncii bucuresti
transport persoane romania germania premium wordpress themes creare magazin online
traduceri autorizate Iasi
realizare site web usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express