Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

FOTO Imbulzeala teribila la investirea noului prefect! Coada la pupaturi si felicitari

Au peste 200 de persoane care au participat miercuri la investirea noului prefect de Botosani, Dan Slincu. Sala mare de sedinte a Palatului Administrativ nu a fost suficient de incapatoare pentru toti cei care au fost invitati sa participe la investire. Multi dintre cei prezenti au fost nevoiti sa stea in picioare sau chiar pe hol.

In mare majoritate au fost membri PSD, incepand de la parlamentari, directori de deconcentrate si pana la simpli angajati pe la diferite institutii. Au participat si zeci de angajati ai Directiei Generale de  Asistenta Sociala si  Protectia Copilului, unde pana de curand noul prefect a ocupat functia de director.

Pentru investire a ajuns la Botosani directorul Directiei Generale pentru Relatii cu Institutiile Prefectului din cadrul MAI, Teodor Iulian  Gheorghe. Acesta a dat citire ordinului de incetare a detasarii lui Dan Nechifor iar ulterior de numire prin detasare a lui Dan Slincu.

“Domnule prefect, va felicit pentru investire, va urez bun venit la conducerea institutiei, bun venit la conducerea institutiei, bun venit in breasla inaltilor functionari publici, va doresc un mandat echilibrat, un mandat prin care sa vegheati asupra respectarii si aplicarii legii in judetul Botosani, va doresc puterere de munca si spor la treaba. As dori sa ii multumesc in numele Ministerului pentru modul echilibrat si corect in care a exercitat aceasta functie, pentru intreaga activitate desfasurata.” a precizat Teodor Iulian Gheorghe, directorul Directiei Generale pentru Relatii cu Institutiile Prefectului din cadrul MAI

Dupa depunerea juramantului, Dan Slincu a multumit celor prezenti .

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

hormigon impreso madrid editura gunivas mobilier scolar Béton Imprimé Montpellier Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasi hormigon impreso madrid hormigon impreso zaragoza hormigon pulido toledo experto reformas madrid montaj tapet beton amprentat
panouri radiante incalzire in pardoseala medicina muncii bucuresti
transport persoane romania germania premium wordpress themes creare magazin online
traduceri autorizate Iasi
realizare site web usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express