Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

FOTO Insule de distractie de Ziua Copilului si la Dorohoi

Ca în fiecare an din ultimii 11, municipalitatea dorohoiană a organizat mai multe „insule de distracţie” dedicate copiilor cu ocazia zilei de 1 iunie. Sărbătoarea a debutat joi, pe Stadionul Municipal, atunci când elevii Colegiului „Regina Maria” au format logo-ul Centenarului României , folosindu-se de cartoane colorate pe care le-au ridicat deasupra capului. În logo s-au prins şi primarul Dorin Alexandrescu, prefectul Dan Şlincu şi cadrele didactice coordonatoare, imaginile fiind captate de o dronă ridicată deasupra gazonului.
Prefectul a fost invitat şi la debutul competiţiei de mini-fotbal, găzduită de Şcoala 5 din Dorohoi, acolo unde mai multe echipe formate din elevi de clase primare şi gimnaziale luptă pentru titlul de „cea mai bună”.
Mici Ronaldo, Ramos şi Messi şi-au etalat priceperea în ale „mingicărelii”, golurile marcate fiind urmate de obişnuitul gest al marilor fotbalişti, dezbrăcarea tricourilor.
În faţa Primăriei Municipiului Dorohoi a avut loc şi tradiţionala competiţie a desenelor pe asfalt, spaţiul fiind delimitat pentru fiecare echipă în parte. În acţiune au fost angrenaţi peste 150 de copii, inclusiv beneficiari ai sistemului de protecţie precum şi copii speciali cu sindrom Down. Toţi au primit diplome, mingi, baloane colorate şi pachete cu dulciuri.
„Tot în cadrul sărbătorii dedicate copiilor, mai mulţi adolescenţi din Dorohoi participă la un atelier de lucru alături de compozitori cunoscuţi, în urma căruia vom avea un şlagăr al municipiului ce va fi lansat în aceste zile. În plus, am avut parte şi de o defilare a copiilor îmbrăcaţi în costumaţii ale personajelor de desene animate, însoţiţi de animatori. Şi tot pentru copii avem pregătite mai multe surprize”, a declarat primarul Dorin Alexandrescu.
Prefectul Dan Şlincu a mulţumit pentru invitaţia de a participa la aceste evenimente şi s-a declarat încântat atât de varietatea activităţilor cât şi de numărul mare de copii implicaţi.
Mi-a făcut o reală plăcere reîntâlnirea cu copiii şi am admirat seriozitatea cu care s-au implicat în toate aceste activităţi distractive. Îl felicit pe domnul primar pentru ceea ce face în fiecare an pentru cei mici, transformând Dorohoiul într-o capitală a copilăriei. Ţin să apreciez şi prezenţa copiilor aflaţi în grija Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului, care nu se deosebesc cu nimic de copiii aflaţi în grija familiilor lor”, a spus Dan Şlincu.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- realizare site web
avocat suceava servicii resurse umane bucuresti beton amprentat inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi cazare in bran

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express